Akkor nem lesz Avatar 2017-ben?

A podcastban pont arra tippeltem, hogy hiába volt kitűzve az Avatar 2 bemutatójának az időpontja 2017 decemberére, mivel Cameron egyszerre akarja forgatni a folytatásokat, így egyáltalán nem biztos, hogy kész tud lenni vele (főleg, hogy jó pár évet csúsznak már alapból). Ez ugye összetéve azzal, hogy a Star Wars Ep VIII-at 2017 decemberére tolták… plusz a Disney nem kockáztatna egy ilyen csatát, mert két ekkora filmnek egyszerűen nincs elég vászon, főleg IMAX vászon Amerikában + a Disney csinál disneylandi látványosságot is az Avatarhoz.

_1397199522

A legegyszerűbb következtetés, hogy a két filmből az Avatar hátrál meg, már ha egyáltalán felmerülhet ez a kérdés. A FOX egyszer sem dobta be a fix dátumot, most sem, többnyire csak Cameron említette interjúkban, hogy mit terveznek, de az ő szeme előtt a tökéletesség lebeg, meg az, hogy “the fact that when we get all three films done, we drop them a year apart.”

human
írta
2016. 01. 23. 03:42
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Akkor nem lesz Avatar 2017-ben?” bejegyzéshez

 1. Ez már kezd vicc kategória lenni. Mondjuk engem annyira nem érint, számomra az első rész is csak a rohadt drága pixar film. Lehet folyamatosan kifogynak a zöld vászonból :)

 2. pedig biztos jobb lett volna, mint a star wars… azért 3 filmet leforgatni egyszerre kicsit nevetséges, de nyilván ez az olcsóbb megoldás.. igénytelenül összedobják mindhármat, aztán lehet menni a moziba

 3. kakapitány: Hát tényleg a kék pocahontas mekkora menőség a star warshoz képest :D:D:D Lol.

 4. Akkor a legvaloszinubb, h 2018-2019-2020 nyaran jonnek az uj avatar filmek, bar itt mar semmi sem biztos.

 5. Magyarul, kezd túlnőni a projekt Cameronon. Kicsit olyan, mintha túl nagy vízióval ült le volna elé, és nem elég éles a fejsze.

 6. Emlékszem, amikor Sam Worthington közölte, hogy kb 50 lesz, mire befejezik az Avatart..optimista kijelentés volt.

 7. kakapitány azért a “igénytelenül összedobják” elég sértő kifejezés James Cameronra nézve.

  Amúgy a A Wikipédiából származó infó alapján 237 millióból készült az Avatar.

  Mégsem “olyan sok” mint amiről szó esett itt a filmbuzin korábban.

 8. Az elsőnek sablonos története volt, egyszerű szájbarágós felesleges párbeszédekkel. De a maga hangulata megvolt, és a látvány az fenomenális. Csalódás, amiért ennyit kell várni a folytatásra, és Cameron ide vagy oda, így valószínűleg tényleg összecsapott valami lesz, ahogy előttem írták. Körülbelül mint a Matrix folytatások. Bár azok még nézhető kategóriába tartoznak, nem úgy mint a transzformersz sorozat. A szájbarágós párbeszéd még elmennek egy filmben, de ha hülyének nézik a nézőt, na azt már nem tudom lenyelni és hazavágja nálam az egészet. De az Avatar második résznél kiderül, érdemes lesz e a többire jegyet venni. Azért még van némi remény :)

 9. szeretem amikor valaki kinyilatkoztatja egyedül, hogy ki, mit, miért néz, nézett meg…ahány ember annyi indok sztem

 10. sandor8206: jaja, még én is majdnem elhittem, hogy csak a 3d miatt néztem meg, pedig én csak 2d-ben láttam

 11. “Csalódás, amiért ennyit kell várni a folytatásra, és Cameron ide vagy oda, így valószínűleg tényleg összecsapott valami lesz, ahogy előttem írták.”

  Ezt az elején sem értettem:
  sokat kell várni a folytatásra -> valószínűleg összecsapott valami lesz
  Éppen azért kell sokat várnod rá, mert nem akarják összecsapni

 12. Amúgy állítólag először az Avatar ment el a decemberi időpontról, és akkor merték oda bevinni a Star Wars-t. Logikus is lenne, ha belegondolunk: akárhogy is nézzük, az eddigiek alapján az Avatar győz a Star Wars-sal szemben, bevételügyileg. Csak az eddigiekből ítélhetünk, a közönség jövőbeli reakciója pedig kiszámíthatatlan. Az Avatar ráadásul sokkal elérhetőbb mindenki számára, az SW ugye már egy felépített lore része. Plusz a Star Wars így úgy tud nekiindulni a Holiday-seasonnak, hogy csak az övé az egész.

  Cameron pedig mindent csinál, de összecsapott filmet azt nem. Egyébként minden filmjét totális kudarcnak várták: a Titanic-nak volt is heti rovata a Variety-ben, hogy éppen miféle katasztrófa történik a forgatáson. A Fox azért nyomott bele minden pénzt, mert azt hitték, ez lesz az utolsó filmjük…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.