Batmanék egy újabb magazin címlapján

Belül meg interjú Snyderrel, amiben ismét kiemeli, hogy milyen fontos a Man of Steelben történt pusztítás következményeit is bemutatni.

I stand by it, because for me, I’ve always said when I was working on ‘Watchmen’ — and maybe it’s sort of left over from a ‘Watchmen’ philosophical sort of thing — that there should be consequences to superheroes’ interaction with the earth. That was kind of the way that we approached ‘Man of Steel.’ I wanted a big consequence to Superman’s arrival on earth. Certainly, ‘Batman v Superman’ sort of cashes in all its chips on the ‘why’ of that destruction.

fm284_cvrbbatmanvsuperman

Kiemelte azt is, hogy hihető lesz a közöttük levő harc! Haha?

incredibly satisfying and fun to dig into these two mythological characters and find a through line that allows them to come into conflict in a way that not only is philosophically satisfying, but also physically real.

42 hozzászólás a “Batmanék egy újabb magazin címlapján” bejegyzéshez

  1. Hihetetlen mennyire ergya ez az egész marketinges küszködés az Avengers nyomában. A film címe, hogy Batman V Superman, erre mindent kommunikálnak vizuálisan csak épp a konfliktust nem… amikor meg igen (legutóbbi trailer) ott gyakorlatilag egyből rátolják a “mi lesz utána” részt is, gyakorlatilag wonder woman is ezt jelképezi. Hagyni kellett volna az egész v dolgot a francba és kibővíteni a trailer által sugallt third actot az egészre, úgy még lenne is értelme a dawn of justice dolognak.

  2. Nagyon unalmas már, hogy mindenki mindenhol lehúzza ezt a filmet! Epic less, alig várom! Bye bye Marvel!

  3. Az a nevetséges, hogy mindenki aki rinyál meg húzza a száját ott lesz a moziban és tejel szépen a WB-nek. :D

  4. Mate815: Ez a fantasztikus jóslat egyben azt is jelentené hogy lenyomja a star warst a kasszáknál, miben fogadnál erre pajti? :D Ez az “ott leszel” érvelés elég semmi.
    A bye bye marvelezés meg már csak kínos :D

  5. @Mate815: Segítek: “Úgyis megnézed”–>Rekord bevétel–>Viszonyítási pont: Utóbbi idők legnagyobb sikere. Így.

    Egyrészt gyenge, másrészt még csak véletlenül sem jelenthető ki hogy “igaz”. Ha mégis akkor elég gáz hogy gyenge az érv, ugyanis akkor azt jelenti hogy totál irreleváns az adott “”tény””.

  6. Annyiban lényeges az SW, hogy ez is egy event film mint az volt. Még anyukád is megnézi majd pajtikám! Amúgy meg egy szót nem ejtettem a rekord bevételről.

  7. Mate esélyes,hogy megdönti a márciusi rekordot de a star warsra nem lesz veszélyes.1-1,5 milliárdot jósolok neki!

  8. Annyit szerintem is hoz és ez bőven elég lesz ahhoz, hogy a WB örömmel folytassa a DC univerzumot.

  9. Én várok mindent, ami képregényfilm, mindegy melyik stúdió, de akkora bevétele szerintem nem lesz, még 1-t se fogja elérni.

  10. Batman Supes egy filmben? Garantált a kasza a pénztáraknál, nagyon régóta várnak erre a fanok.

  11. Midori az Ultron mi volt??? Dedós szar!!! Az nevetséges volt a komolytalan,röhejes Ultronnal! De ez kegyetlen epic lesz! Felfogtad,hogy kifog egymással harcolni?? Szerintem sokan nem! Majd a moziban..

  12. Zsedan pedig a milliárd sima ügy lesz! Ezt a filmet még az is megfogja nézni aki azt se tudja mi az,hogy képregény… De a két ikont mindenki ismeri ;-)

  13. Óriási lesz! 2 ikon, 2 legenda. Szeretem a Marvelt is de mellettük Tony és Cap labdába sem rúghat. ☺

  14. @Mate815 Látom még mindig nem sikerült felfogni az “enyhe” összefüggést a “mindenki megnézi majd” és a “rekord bevétel” között… *Sóhaj.

  15. Sóhajtozgass csak öcsi, hülyeségeket beszélsz. Az Ultront is megnézte mindenki (1.5 milliard bo) mégse döntöt meg semmilyen rekordot.

  16. Úgy érzem a DC fanboyok bevették a kretén tablettát… Kár!
    Én szeretem mind a két univerzumot, sőt a DC kepregényeket még talán egy kicsit jobban is, de eddig a filmes univerzum építésben a Marvel mérföldekkel előrébb jár. Eddig a Superman v. Batman nekem kicsit zsúfoltnak és soknak hat. Az sem tartogat sok pozitívumot, hogy folyamatosan faragják a filmet és vágják egyre inkább Batman központúvá. Pedig a film még a legelején Man of Steel 2-nek indult.

  17. @Mate815: Szerinted ez hogy működik mátéka? Ingyen bemennek a vetítőterembe? Mi az hogy mindenki megnézte az ultront? Facepalm… Imádom a 14 évesek logikáját.

  18. sejtettem hogy szar lesz de a készítők mindent meg is tesznek hogy teljesen meggyőzzenek róla már a premier előtt

  19. Habba Superman univerzumában játszodik a film Superman karakterekkel,és még is azt mondják ez Batman film egy kis Superman nel :-D

  20. faszért kell már megint személyeskedni. a vita mehet tényekkel is, nem csak beszólogatással.

  21. Mate815: miért lenne az? batman v superman elvileg jól felépített konfliktusa után még lesz addigra valahogy felépített gonosz, akit le kell nyomni, és még wonder woman is. ez szerkezetileg simán azt jelenti, hogy valamelyik rész megsínyli, hiszen szinte 2 filmnyi történet.

  22. Nem tudom, Batman úgy néz ki ezen a képen, mint egy kövér Grumpy Cat. Nem igaz, hogy nem tudtak volna valami normálisabb szerkót csinálni neki. :/

  23. Hát én nem tudom Human. Nekem 5 karakter nem tűnik túlzsúfoltnak. Ha jól lesz megírva a film akkor ennyit egy 2 és fél órás filmnek simán vinnie kell a hátán. Supermant nem kell már bemutatni, Batmant mindenki ismeri nem hiszem, hogy sokat foglalkozna script az eredetével. Maradt WW meg Lex, nem látom hol lenne zsúfolt.

  24. @Human lassan kiírhatod a BvS posztokhoz a címbe, hogy “Indul a Bakterház” mert úgy ugrik “mindenki” minden BvS cikkre mintha az élete múlna azon hogy kritizálhassa. :D

    Zaki says:
    2016. January 23 at 09:57
    Ez mar Fatman :D Van ott pancel rendesen

    kuckuc says:
    2016. January 23 at 10:09
    Ó, bárcsak tényleg így nézne ki WW a filmben…

    Egyébként WW ugyan így néz ki a filmben is nem tudom miről beszélsz barátom. :D Csak itt hangsúlyosabb mert ezt rajz. Batman meg nem kövér eléggé ki van gyúrva. Leállanátok már ezekkel a panaszkodásokkal.

    Egyet értek @Mate815-el itt mindenki hurrog a moziban meg csorgatja majd a nyálat. Hogy mennyire utálom a képmutatókat…

  25. de a kritizálókra nem az a válasz, hogy te már őket kritizálod, míg ők csak a filmet, hanem hogy miben nincs igazuk. Ezeknek az “összefoglalom mi megy” kommenteknek semmi értelme nincs.

  26. Szerintem ezt nem kell magyarázni, mindenki tudja, de attól még nevetségesen néz ki sajnos.

  27. Üdv!

    A filmmel kapcsolatban vannak félelmeim (nagyon nem tetszett a Man of Steel), de valahogy nekem ez a film mégis felcsigázta az érdeklődésemet. Batman karaktere pl kifejezetten tetszik. Batflack jó választás, hiába éri annyi kritika. A páncél azért tetszik, mert jelzi, hogy nem “vasemberként” szeretne érvényesülni, de valahogy fel kell venni a harcot Superman-nel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.