Peter Parker

Tom Holland, az új Pókembert alakító színész a Civil War forgatási képén.

CZW6u2ZUAAABTEu

human
írta
2016. 01. 23. 04:00
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Peter Parker” bejegyzéshez

 1. Megint jól becastingolták Peter Parkert. Jó szinésznek tartom Tom Hollandot, de mi a faszért nem lehet a Pókember egy 25-30 éves férfi, mint a képregények nagy részében?

 2. Zsocso: talán azért, mert
  1. a tini Pókember kalandjai a legikonikusabbak, nem véletlen, hogy a rajzfilmek javában Peter még nincs 20 éves sem, az Ultimate-es verziója is azért lett olyan nagyon sikeres, mert a 2000-es évek generációjának újramesélte a sztorit.
  2. a fiatalabbak egy fiatalabb verziójával tudnak azonosulni
  3. és ők járnak leginkább moziba
  4. az összes többi MCU-s hős 30 körüli vagy elmúlt 30
  5. Pókembernek jól áll, hogy fiatalként arcátlan a humora
  6. ha megnézed, hogy az elmúlt 20 évben a kb. 28 éves Spidey-val mit műveltek az írók, akkor sírni fogsz, mert nem lehet fejleszteni a karaktert, szinte már mindent elmeséltek vele, amit el lehetett mesélni. A mainstream képregényekben most ő tölti be Tony Stark szerepét például, semmi újat nem lehet vele mondani már. A fiatalkori énjében több a dráma.

 3. Ezen a képen pont nem szimpatikus a fizimiskája :D
  De nekem még mindíg jobban tetszik mint Toby Mequire.

  Szerintem jól lesz ez nem kell félni ;-)

 4. Buzifiú: Egyetértek azokkal, amiket irsz de már kétszer eljátszották azt, hogy Pókember tini. Láttuk, ahogy Tobey botladozott és azt is, hogy milyen volt Andrew Garfield, mint középsulis. Szerintem most nyugodtan továbbléphettek volna már. Az is igaz, hogy a rajzfilmek és az Ultimate képregények a fiatal Pókemberrel foglalkoznak, de az eredeti sorozat inkább a felnőtt verzióra fókuszált. A leghiresebb történeteiben abszolút nem tini volt. A Titkos Háborúban, a Venom vagy a Kraven sztorikban egy felnőtt Peter Parker volt, nem pedig egy középsulis loser.

 5. De most miért kellett megint cserélni? Mi volt a baj a garfield gyerekkel? jogi hercehurca, más studio, jogok tovaszálltak valakire?

 6. Dave Garfield szerintem is kurva jó volt csak a TAS 2 400 millás büdzsé mellet hozott 700 at. Ezért. Tervben volt pedig a harmadik rész :-( kár Garfieldért. Aztán a Sony eladta a jogojat is félig

 7. Azt sajnos tényleg sokan elfelejtik, hogy az Amazing (eredeti) sorozatban a legtöbb részében már rég egyetemista volt minimum és sokkal de sokkal jobb történetek voltak.

 8. nekem az első tobey-s film még tetszett is anno, és az első garfield-os pókember film is, sőt valszeg az új srác filmje is jó lesz, mert mindig valami olyat is mutatnak a gagyi pókember mellett, amit még nem láttunk filmvásznon a pókember történetekből, csak aztán a második..harmadik filmnél már nem lehet nem észrevenni (főleg ha egy olyan történetet kapunk vele, ami már volt), hogy ez a gimis vesztes pókember (amit pókember közel 60 éves pályafutása során, csak az elmúlt ~15 évben kezdtek el ömleszteni a képregényektől kezdve, az animációs filmeken át a konzol játékokig) egy szar.

  pl. a gotham sorozatot sem azért nézik az emberek, mert érdekli őket egy tizenéves depis bruce wayne, hanem mert többet tudnak meg az világról, amiben játszódik, ha a gyerek körül forogna a cselekmény állandóan, már a pilot-nál söprés lett volna.

  na de mindegy, most kapunk egy olyan pókembert aki a bosszúállók mellett ugrál és ilyen még nem volt filmben, úgyhogy szuper lesz…mi baj lehet, max reboot megint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.