49 hozzászólás a “Kiütéssel győz vs. Who Will Win” bejegyzéshez

 1. Annyira durva, hogy képregényben mennyire működnek bizonyos dolgok, amiket filmen nagy kínokkal tudnak csak összehozni.

 2. mondjuk ha ezt a rajzolt posztert shoppolták volna össze színesben élőszereplősre az egyből mehetne hivatalos filmposzternek. elég kemény kihagyott ziccer (jelenleg) szerintem, amit a szokásos durci szemezgetős, szikrás, kékes poszter koronáz meg…

 3. Nem értem a kérdést!! Elspoilerezik a trailerben, hogy a végén össze kell, hogy fogjanak. Ergo, egyik se fog győzni…

 4. Ádám: vannak, akik szándékosan nem néznek trailereket: azok számára TE spoilerezted el, köszi.

 5. Szerintem minden képregényfilm el van spoilerezve…..Civil War-ban is biztos,hogy Vadember nem hal meg. Amcsi kapitány nem hal meg, sem Thor,sem Hulk sem stb.stb… ja és biztos lesz egy nagyon durci gonosz,akit majd jól összefogva lenyomkodnak. Nem hiszem hogy ezekre nem jöttök rá már a filmek forgatása előtt….ennyit trailer nélkül is tudni lehet.

 6. *Vasember
  én szeretem a jó filmeket nem számít milyen hősök vannak benne. Bár azt sajnálom,hogy sosem folyik vér igazán és csonkolni sem szoktak senkit…így nekem kissé dedós filmek ezért kell pár sör,hogy jól szórakozzak rajtuk. Csak a súlytalanságuk miatt inkább tini korosztálynak valók. El tudnék képzelni egy kicsit krimisebb,thrilleresebb filmet, ami azzal kezdődne, hogy a beleinél fellógatva megtalálják Amerika kapitányt,akinek lenyúzták az arcát és láthatóan a szívét is megették. És ezzel kezdődne a sorozatgyilkos hajsza. A végére viszont mindenki meghalna és egy szupernova robbanás elpárologtatná a földet is.

 7. Ha pedig megnézzük a korábbi 25 super hero moviet, akkor nem titok,hogy a végén a jó győz. Nem kell ehhez pengeéles logika.

 8. Igaz. Akkor egy kivétel már van. Ez csak szabályt erősít. De akkor is….. R korhatár besorolással minden sokkal jobb lenne. Úgy még izgulni is lehetne.

 9. Még nem tudom milyen lesz ,de kiváncsian várom eddig tetszik, amit láttam Deadpool-ból. Én mindent megnézek.

 10. Szeretem, ha egy film fullba az arcomba tolja azt ami! És a superhero filmek jórészt az erőszakra épülnek! Pl. verekedés,üldözés,robbanás,lövöldözés…..stb. És erőszakos filmekhez vétek a PG13 szerintem.

 11. Ja és ne legyek nagyon off…. a képek tetszenek, hól mutatnak! (a vörös különösen tetszik……mint a vér :) )

 12. KÉPREGÉNY SPOILEREK

  Yo-Ker: speciel a Civil War képregénysztoriban Amerika Kapitány meghalt. Thor eleve nem is szerepelt benne, mert halott volt (és vele együtt minden asgardi is, Lokitól Sifen át Heimdallig).

  @poszt: egy Jim Lee rajz mindig jól jön, és ez a borító mutatósra is :)sikerült

 13. Képregényben megölik, de filmen nem fogják, legalábbis addig amíg 500 millió fölött hoz :) na mindegy nem is érdekel olyan nagyon. De ha meghal, akkor az legyen szaftos és tocsogós.

 14. @8: Igen, mert valaki tényleg azt hitte, hogy a DC kinyírja az egyik aranytojást tojó karakterét a mozis univerzumának a beribbantásaként. Na hagyjál már…

 15. meséljétek már el nekem, hogy mégis mit vártok? Oké nem kell mindenkinek képregény rajongónak és szakértőnek lenni, meg ezzel kelni, ezzel feküdni, de mikor volt ez nem tény, hogy batman és superman össze fog fogni? Eleve mikor kijött a hivatalos synopsis, abban is le volt írva, hogy összefognak egy nagyobb rossz érdekében. Ja meg előtte 220 ezer képregényben, rajzfilmben is megtörtént a sztori.

 16. Egy szó, mint száz én jól fogok szórakozni ezen a filmen is. A kisfiammal szoktuk nézni a superhero movie-kat :) igaz mondjuk miatta tényleg nem gond ha vérmentes……. jó lenne ha lenne mindegyikből egy R besorolású is az erősebb idegzetűeknek :) és akkor Vasember egy nagy tarkós csapástól nem cask elszédülne, hanem páncélon belül kiugrana az egyik szemgolyója, Superman letépett Batman alkarral püfölné tovább meg ilyesmik…. vagy cafatokban szerteszét emberek a nagy felhőkarcoló rombolások közepette, szétloccsant koponya és kifolyt agyvelő. Mert biztos, hogy vannak halálos áldozatok sokan, de nem mutatják :(
  Az R azért kell, mert minden film jobb ha vannak benne csöcsök és vér :)

 17. jol tudjuk mért nincs vér ,marvel felöl mert a cuki disney dc felöl mert csak,minél többen megnézhessék,ezek a korosztály besorolások csinálták a legnagyobb károkat,se egy jo cigi se káromkodás pedig milyen badass lenne.

 18. És tényleg sokkal királyabb lenne. Egyébként a gore-t ügyesen használva még a humor faktort is javítani lehetne (lásd.: Machete)
  Szép álom ……. bár a Deadpool valami hasonlóval jön most hátha bebizonyítja, hogy az R besorolástól is lehet jól jövedelmező egy movie :)

 19. Sok embertől olvastam már, hogy túl zsúfolt lesz a film, batman szuperman harca csak rövid lesz és a doomsday ellen összefognak és el lesz kapkodva minden. És mi van akkor ha az egész film szuperman és batman közti harcra lesz felépítve, és doomsday ellen nem is fognak ebben a részben harcolni? Megjelenik a közös ellenfél összefognak és ott vége is a filmnek, és majd a folytatásban lenne az a harc. Trailerek alapján logikus gondolat lenne szerintem, mert azon a pár képkockán kívül végig a kettejük harcát tolják. Szerintetek?

 20. Retxed ha ez lesz tökón szùrom magam. Azért jó lenne már Doomsdayt is látni végre nagyvásznon pusztitani

 21. retxed:
  Remélem nem így lesz, Doomsday egy olyan gonosz, akit itt simán legyőzhetnek/megölhetnek, (főleg még hogy egy “épp elkészült változatát” látjuk) de simán visszatudják hozni, ráadásul erősebben, fejlettebben. Mert jelenlegi állapotában nem vinne el egy filmet a hátán, mint főgonosz, de így hogy Lex használja pont megfelelő egy csapatépítési tréningre. Engem speciel idegesítene, ha így lenne vége, és nem is hiszem, hogy így lesz. Nem egy rövid filmecske lesz, simán belefér egy-két Batman v Superman harc, de nem csak fizikailag. Attól, hogy Doomsday ellen össze kell fogniuk, az nem jelenti azt, hogy azonnal kebelbarátok is lesznek és egyetértenek majd egymás módszereivel, akár Doomsday ellen vagy Lex ellen. A Doomsday/Lex elleni harc végére várok egy kézfogást. Szerintem nem lesz túlzsúfolt film,de majd meglátjuk.

 22. Vagy a film elején megjelenik Doomsday és összecsap Supermannel. A sok civil áldozat miatt berág Batman Supermanre vagy esetleg előáll egy szitu, hogy Superman kicsinálhatná Doomsday-t egy kisebb civil veszteség árán, de Batman megakadályozza lévén ártatlan áldozatok nem kellenek. Ezért fordul sok ember Batman ellen, mert úgy vélik doomsday már nem élne ha nincs Batman…… vagy esetleg azt hiszik róla, hogy összejátszik Doomsday-el és azért nem engedte Supermannek, hogy kicsinálja. :) egyébként meg nagyon nem tudom, hogy mi lesz a történet :D

 23. :) nem az biztos, hogy nem fogok :) azt csinálja valaki olyan, aki ért hozzá………. Ha rajtam múlna, akkor a főgonosz Jigsaw lenne és Doomsday, Superman, Batman lenne a játék középpontja. A teszt pedig az, hogy meg tudnak-e bocsátani egymásnak……… :)
  Persze nem tudnának, úgyhogy mindegyikük egy agyafúrt csapdában lelné halálát :) és a vége főcím után lenne pár snitt a csapdába esett pókemberről, amint bekapcsolja a diktafont és elhangzik a jól ismert szöveg : ” Hello Spidey………….I wanna play a game ……….!” Ehhe

 24. Azért Spidey, mert így kapcsolnám össze a DC MArvel Univerzumokat ……………… Jigsaw-n keresztül, mivel ő egyikbe sem tartozik :D mekkora überkirály lenne :)
  (Vasember lóg egy kád savban.jön a szöveg…. ” a sav perceken belül átmarja a páncélod, vajon képes lennél-e uninstallálni Jarvist, hogy megmenekülj……?”

 25. Időnként beugrana Adam Sandler cameozni, hogy pár fingós-büfögős-hányós viccel oldja a feszültséget és beleférjen a PG13.-ba :D

 26. Ok igazatok van – kicsit túltoltam :) látjátok ezért nem írok soha forgatókönyvet. :)
  Visszatérve az eredeti témához: Szerintem Doomsday és Lex nem lesz egy filmmel elintézve nem lepne meg ha több filmen átívelő harc bontakozna ki. Ebben a részben Batman és Superman esetleg csak csatát fog nyerni, nem az egész háborút.

 27. Igen. Nagyon kikívánkozott. :) érdemes lenne Scorpiont is összehozni velük a MK-ból, mint az Injustice – Gods Among Us játékban …..nyomhatná a fatality-t mindenkin, mint Lex csatlósa.

 28. Ez a beszéd ez egy vidám oldal;) és miért is szomorkodnánk? Fekete V Piros/Kék kezeslábas film, Kék/piros/fehér pizsama serpenyővel Vs Bordó/sárga karosszériás film…… gyerekkorunk legnagyobb hősei osztják egymásnak a parasztlengőst fél éven belül…..ja és könnek a rosszarcúak is a bökővel levadászni vigyorit. Beszarok, szinte összeérnek a premierek, nekünk csak a zsíros seggünket kell vászon elé cipelni és kész az orgazmus. Főleg,hogy egy Xéna cosplay is látható lesz egy kicsit.

 29. Fasza. Imax, 3d ,LCD vagy junoszty… meg kell nézni mindent. Olyan vagyok most,mint 7évesen, amikor nagyanyámék fekete-fehér videotonján vártam,hogy kezdődjön a Derrick :) 5perc volt mire vemelegedett a képcső,de rohadjak meg piszkosul szerettem:) mert szimplán élveztem,hogy nézhetem.

 30. Nem tudom human engem kérdezel? Kicsit sokat szövegelek előre is bocs de le tudok állni ha gondot okozok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.