10 hozzászólás a “Képek a jó borítós Empire magazinból” bejegyzéshez

  1. Komolyan kíváncsi vagyok hogyan magyarázzák meg Batman rémálmát. Hol láthatta korábban a paradémonokat? Sőt ez a mostani kép erősen Darkseidra utal. Ide inkább ilyen látnoki cuccot tudnék elképzelni, mint amit Thor csinált az Ultronban. Mindegy már csak 2 hónap és kiderül. Egyébként meg nem tudom eldönteni hogy jó ötlet lenne-e ilyen korán ellőni a nagyágyút…bár később még akár érdekes is lehetne ha Braniac ellen meg össze kéne fognia a Ligának meg Darkseidnak.

  2. Omega-jel, na mostmár kezdem tényleg úgy érezni, hogy mindent egy filmbe akarnak tömni, hogy megspóroljanak vagy hármat.

  3. ha darkseidre is utal szerintem le fog menni még jó néhány dc film mire vele bunyóznak. hisz a marvelnél is már mióta tudjuk, hogy jön majd thanos.

  4. Jól néz ki a fenti posztapok álomkép, vagy micsoda. Valami hallucináció lesz? Drog miatt vagy elmetrükk? Vagy tényleg csak egy szimpla álom? Ez utóbbi azért kicsit furcsa lenne szerintem…

  5. én személy szerint rettenetesen sajnálom hogy ez a film zack snyder kezébe került, egy tehetségtelen rendező, fogalma sincs egy normális akciójelenetről, a számítógépes trükkök a 80as évekbe jobbak voltak
    henry cavill-nél esküszöm jobb supermant találni sem lehetne, nagyon jól áll neki

  6. Nem tudom, hogy a kameraállás miatt-e de az a Lois Lane-es kép olyan, mintha Joker az anyukájával beszélgetne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.