Tényleg lesz Blade Runner 2

Oké, rengeteg hír volt már róla, eleinte még Ridley Scott akarta rendezni, de végül átadta másnak, és hasonlók. Most pedig lassan tényleg nekiállnak!

landscape-1429216681-esq-goslingbladerunner

A rendező Denis Villeneuve (Sicario), a főszerepben Harrison Ford mellett Ryan Gosling lesz az újonc. Júliusban kezdik a forgatást, és 2017-ben nézhetjük majd!

20 hozzászólás a “Tényleg lesz Blade Runner 2” bejegyzéshez

 1. Az eredeti all time kedvencem. Prometheust elnézve talán jobb lenne nem folytatni. Azt a hangulatot esélytelen újra megidézni.

 2. Érdekes kedvelem az eredetit, de többszöri megnézés után sem ragadtattam el magam tőle, és nem tudom miért, valahogy nem fogott meg. Nyilván jó film, de mégis. Ellenben a rendező urat igen kedvelem, szóval aki mondjuk őt nem ismeri az vagy járjon utána, vagy nyugtassa magát, hogy nem egy béna akárki kapta a filmet. Meg ha jól tudom lesz idén egy scifije. Ott meglátjuk, hogy megy neki.:D

 3. Mate815: Nekem az eredeti az egyik legnagyobb filmes csalódásom. Értem én, hogy a maga idejében ez nagy szám volt. de ahhoz képest, hogy mekkora kultfilm én végig untam/szenvedtem az egészet.

 4. Jaja, es tenyleg nalunk forgatjak majd!
  Zsocso: en is igy voltam vele elsore, de mikor masodszorra megneztem mar megtetszett :D Kell hozza egy hangulat, az biztos.

 5. “Ridley Scott akarta rendezni, de végül átadta másnak”

  És milyen jól tette. Noha nem mintha akkora bajom lenne Scott-tal, de most Denis Villeneuve-nek borzasztóan erősen ível felfelé a pályája és rendezi meg a jobbnál jobb filmeket. A Sicario után meg is néztem az összes korábbi filmjeit amiket nem láttam (A sivatag románca, Maelstrom, Polytechnique, Felperzselt föld) és ez az ember olyan szinten profin űzte már akkor a hangulatteremtést, hogy az tényleg a párját ritkítja. És most, hogy ilyen elbeszélgetős, elgondolkodtató sci-fiket rendez csak még jobban fokozza bennem az amúgy is ultra magas várakozást. A Story of Your Life egy nagyon jó referencia lehet majd erre a filmre szerintem, és annál a filmnél csak az új Bourne-t várom jobban idén egyedül.

 6. hannah: Addigra 100%, hogy végez. ;) Meg am is, ebben szerintem minimális szerepe lesz (mennyi is már a bácsi, van vagy 75 szegény).

 7. hannah: Végre kiírták Han Solo-t a történetből ahogy mindig is akarta. :D Ne akard visszahozni szegényt.

  zsocso: Teljesen egyetértek, iszonyat rettenet volt az a film, a látványt leszámítva. Elvileg a rendezői változat jobb, azzal majd teszek még egy próbát.

  Ezt az újat várom. És Gosling jó színész, nézzétek meg a Drive-ot.

 8. Venom, vicces vagy! :) Sokkal jobban nézett ki,mint a nála fiatalabb Hamill, aki egy pocakos remetére hajazott.

 9. hivatalosan nem erősítették meg, hogy benne lesz, csak pár apróságból erre tippelnek páran. de ha benne is lesz, az valszeg flashback jelenetet jelent, nem több hónapos forgatást.

 10. hannah: linkeld már be, hol mondta, mert a google keresés teljesen az emlékeimet, miszerint nincs hivatalos megerősítés, támasztja alá.

 11. Neeeee,ha ő rendezi akkor ez is el lesz cseszve,mint a Sicario!
  Az öreg mester meg már jobban tenné ha nem nyúlna semmi filmhez (lásd: Prométheus fiaskó és ilyenek)!

 12. Meg kell néznem pár Gosling filmet, hogy tudjam ez most jó-e vagy sem.

  Fura, hogy gyerekként elfogadtuk hogyha valami sármos férfi játszott ilyen szerepeket, most meg húzzuk a szánkat.
  Valószínű, hogy a kor és az elérhető információ mennyisége teszi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.