Conan the Conqueror lesz belőle?

Mióta van már szó az Arnolddal készülő öreg Conanos filmről? Basszus, évek óta ez megy, erre most itt egy újabb interjú a legendával: a fenti címet ejtette el, meg az egysoros történetet.

arnie-conan

I’m sitting on the throne for year and years, decades, [when] all of a sudden… they want to overthrow me. That story will be told, and that movie will be done.

Connan évek óta urlakodik majd, amikor árulást követnek el ellene. A film pedig el fog készülni Arnold szerint. Elvileg Chris Morgan pofozza épp a forgatókönyvet, ami elvileg alapból is egész jó, csak apróbb változásokat eszközöl rajta. Plusz sorban találkoznak rendezőkkel, elég sokan akarják megszerezni a fő széket.

Elvileg nem sietnek a projekttel, ez azon is látszik, hogy tavaly tavasszal kezdték volna a forgatást, amiből ugye semmi nem lett. Talán majd idén végre.

19 hozzászólás a “Conan the Conqueror lesz belőle?” bejegyzéshez

  1. ja, gondolom ez a sztori Arnold kora miatt kell.. azt sajnos már nem fogjuk látni, hogyan szerzi meg végül a trónját és a birodalmat, amit ígértek neki… remélem sikerül megcsinálni azzal a vagánysággal ás őszinteséggel, mint a régi Conan filmeket, de erre elég kicsi esélyt látok.. ja és Vin Diesel remélem messzire elkerüli ezt a projektet , a boszorkányvadász ölég nagy fos volt

  2. Engem ez a történet kimondottan érdekelne. És illene is az öreg király szerepe Arnoldra.

  3. Kíváncsi vagyok, mennyit emelnek át Howard Conan királyos novelláiból vagy az azonos című regényéből, mert ott Conan a 40-es éveiben van.

  4. remélem Peter Jackson rendezi 3 részben, az első részben végig ül a trónon és unatkozik, a második részben valaki szalad a vár felé, Conan pedig kimegy a kapuba, a harmadik részben meg kardoznak végig

  5. Ha PJ rendezi, akkor Conan könnyes szemmel lassítva fordul a festményszerű látóhatár felé ahol mértani sorrendben vonuló barbár seregek masíroznak, a háttérben meg Enya dúdol halkan. Ez még többször megismétlődik a filmben, de minimum ötször.

  6. minnifield: ja 30 évvel ezelőtt talán, mikor még nem a stúdió elvárása szerint forgatta a filmjeit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.