Így készült Keanu a John Wickre

Egy rövid videó arról, hogy Reeves milyen keményen készült a John Wick első részére anno. HIába na, lehet, hogy nem Oscar díjas, de remekül választ és kellő elhivatottsággal áll neki a filmjeinek. Ezért is imádjuk.

human
írta
2016. 01. 28. 00:50
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Így készült Keanu a John Wickre” bejegyzéshez

 1. “remekül választ és kellő elhivatottsággal áll neki a filmjeinek”

  Ugye ez szarkazmus?

 2. Én is szeretem Keanut, de a Knock Knock-ot nem kellett volna elvállalnia. Főleg úgy, hogy megmaradt a John Wick-es kinézete. Végig az járt a fejemben, hogy John Wick lerendezné ezeket a csajokat 2 perc alatt.
  Akik szidják őt nézzenek már utána, hogy milyen filmekben játszott. Matrix, Speed, Az Ördög Ügyvédje, Point Break, Dracula ezek mind klasszikusok a saját müfajukban. De jó volt a John Wick, a Constantine, a The Replacements és a Street Kings is. A mostani sztárok örülhetnek ha majd fele ennyi jó filmet feltudnak mutatni.

 3. És ha ő úgy gondolja, hogy azok jó filmek? Amúgy meg nem zs kategóriás filmekben játszik. A B filmek is filmek. Sőt! És szerintem minden filmjében odateszi magát, nem egy brúszvilisz.

 4. Én csípem nagyon, a John Wick is jó volt.
  Na de ez a Knock Knock…, iszonyat unalom, idegesítő, logikátlan. Rég láttam ennyire rossz filmet. :D

 5. És az egyik “legembereibb” világsztár az iparban. Nézzetek utána, hogy mennyi mindenen ment keresztül és mennyit adományoz. Csak a mátrixos gázsijából 80 misit adott a stábtagoknak.

 6. Zsocso ezek a legjobbak. Nekem tetszik a Féktelen minesota is. :-D Az egyik legcsendesebb világsztár! A 90-es évek egyik legnagyobb csillaga. Röviden,tömören. A John Wick jó volt :-)

 7. Vannak A-listás sztárok és vannak hollywoodi legendák, Keanu az utóbbi tábort erősíti!

 8. Kal-El: Nem véletlenül csendes figura, a hollywood-i sikerek mellett elég szomorú az élettöténete. Mindenesetre én is nagyon bírom amit csinál :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.