Wolverine, megcsalás, Batman, Fast 8, DeLorean, Guardians vol 2., Top Gun 2, Jurassic World 2, Pókember, GITS

Hugh Jackman az Eddie filmet reklámozza, de közben nyilván rákérdeznek a Wolverinre is a riporterek, így megtudhattuk, hogy a forgatókönyv nagyjából kész, és hogy ő már növeszti a szakállát a forgatásra.

A Pokémon akkora szó még mindig, hogy a Super Bowl alatt vagy 10 millióért leadják ezt:

Snyder elvileg Nolan áldását kérdte a Batman v Superman kapcsán, aki teljesen épeszű emberként azt mondta: “Well, we don’t own these characters. When you’re done making Batman movies, someone else will [make them].” Avagy nem az övék ezek a karakterek, és tisztában volt vele, hogy utána más is fog Batman-filmet csinálni. Komolyan nem értem, hogy ez miért hír. Biztos külön posztba kellett volna nekem is tenni a sok kommentért.

A Fast 8 egyik forgatási helyszíne Izland lesz, ahol valami nagyon durva akciójelenetet is összehoznak majd.

2017-ben újra vehetünk majd DeLorean-t 100 ezer dollár alatti áron. Ez a nosztalgia vonat maximuma?

A Guardians of the Galaxy vol. 2. már table readnél tart, avagy a sztárok már gyakorolnak a szerepre, meg még dolgoznak kicsit a párbeszédeken. Plusz Gunn még azt mondta, hogy már a végefelirat közbeni jelenet is meg van írva rég.

CZrfu3kWYAAySVm

Tom Cruise és Jerry Bruckheimer találkozott, hogy a Top Gun 2-ről dumáljanak. Továbbra is a drónos koncepcióról van szó, ami szerint az öreg pilóták már elavultak.

Rebecca Hall (The Gift) és Dan Stevens (The Guest) egy olyan párt alakítanak majd a Permissionben, akik elhatározzák, hogy a kapcsolatuk megmentéséért másokkal is lefekszenek. Mindezt Brian Crano rendezésében.

bdh

Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is szerepelni fog a Jurassic World 2-ben. Utóbbi azt mondta el a karakteréről, hogy az rengeteget változott az első részben, és hátrahagyja a karót nyelt üzletasszonyságát, mást kapunk a folytatásban. Izé, micsoda új infó. (A rendező amúgy más lesz.)

A 2017-es Spider-Man-film IMAX-ben is mozikba kerül. Nyugi, továbbra sem Benbácsi és eredettörténet.

A Ghost in the Shell és a The Girl on the Train filmeket a Paramount fogja terjeszteni, és elvileg maradtak a dátumaik, avagy Girl on the Train 2016 októbere és a Ghost in the Shell 2017 március 31-én lesz nézhető. Utóbbi gondolom érdekesebb, bár lehet csak nekem, de biztos csalódni fogok az Scarlett Johanssonos élőszereplős animében.

13 hozzászólás a “Wolverine, megcsalás, Batman, Fast 8, DeLorean, Guardians vol 2., Top Gun 2, Jurassic World 2, Pókember, GITS” bejegyzéshez

  1. Ez a Pokemon egyébként egy teli találat (már ha azt reklámozza, amit gondolok). Ha kiskamasz lennék, biztos meglennék miatta őrülve. Felnőtt fejjel nem fogok ezzel bohóckodni, de na… lássuk be jó ötlet.

  2. A Ghost in the Shell-t nem tudom elképzelni, hogy jó legyen, de azért kíváncsi vagyok mit raknak össze…
    Jó ég hányszor láttam a 95-ös verziót. Legalább két-háromszor a magyar audiokommentáros verziót is Humannel.

  3. Pokémonnak kb akkora piaca és kultusza van most, mint még soha. Az hogy nálunk kifutott 2001 körül nem jelent semmit. Minden korosztály nyomja, külön tetszik, h nem csak gyerekekkel reklámoznak, én most 26 vagyok, de 98 óta végigtoltam az összes generációt az éppen aktuális nintendo handhelden. Ez a GO játék meg ha csak a felét hozza amit ígér, egy világméretű közösségi élmény lesz. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.