23 hozzászólás a “Az Alien: Covenantben nem fog szerepelni Noomi Rapace” bejegyzéshez

 1. Igaz, nem mintha olyan baromi erős karaktere lett volna, de azért volt benne potenciál szerintem. Akkor a film végi, az Alien-re hasonlító narrációjában lévő “folytatom a keresést” mondatrész jelentőségét veszti. Pedig én pont emiatt vártam a folytatást. Így is ‘watchlist-es’ nálam, de jóval erősebbek a fenntartások bennem, mint mondjuk Blomkamp filmjéhez.

 2. Ebből az jön le, hogy kb ők sem tudják mit akarnak. Igazából ez az össze-vissza beszélés a Prometheus bejelentése óta megy.

 3. Nagyon félek én ettől. Számomra a Prometheus igen jó kezdés volt(ajjaj, megkövezés), amiből, egy erőteljes második résszel elég szép kis trilógia születhetett volna. Vagy akár 4, 5 rész is felőlem. De ez így egyre melegebb. Ha az új legénység megtalálja Davidet a bolygón, akkor csak ki kell térniük arra, hogy mi történt a drsó-val. Vagy ez nem ugyanaz a David lesz?
  Akkor meg mi történt mind a két szereplővel?
  És akkor most lesznek benne Xenok. Mi lesz a tervezőkkel, meg azok főnökeikkel?

  Jááj, nem tudom mi lesz ebből, de azért drukkolok neki. A remény hal meg utoljára

 4. Az Uratok: Már nyilatkozták, hogy lesznek benne Xeno-k. A cim is erre utal. David ugyanaz lesz, Rapace karakterét meg majd elintézik 1 mondttal gondolom.

 5. A legszebb, hogy a youtube-ot megtöltötte a sok “Prometheus explained” videó, ahol másodpercekre lebontva kivesézték, mi miért volt a filmben, miközben maguk az alkotók is most kb kidobják a kukába az egészet. Az igazi szájbakúrós idegenek megalkotója, Giger bácsi is már meghalt, tehát ez már annyira izzadtságszagú bőrlehúzás mint az 5. Terminátor film.

 6. Sajnálom, szerintem kiváló választás volt a Prometheushoz, karakterében hasonlít Ripleyhez.

 7. Én nem fogom hiányolni, nem túlzottan kedvelem…
  Viszont amit az Alien világgal művelnek, az mindennek a legalja. Hihetetlen, hogy egy ennyi potenciállal rendelkező univerzummal nem tudnak mit kezdeni.
  Szeretnék végre jó Alien filmet látni de az szerintem nem mostanában lesz. Hacsak nem nézem meg sokadszorra az 1-2-3-at…

 8. Majd David elmeséli a Covenant legénységének, hogy volt vele egy nő is, aki éhen halt. Talán még a sírját is láthatjuk.
  Szánalmas erőlködés, vergődés az egész.

 9. A Prometheus egy bőven jó film,messze veri a mozifilmek 70-80%-át,minőségi szórakoztatást nyújt. Az alienek után nyilván csalódás,de amekkora fikahegyet kap,hogy az már szinte feháborító

 10. Az a baj, hogy baromira látszik, hogy nincs itt semmiféle kész koncepció hanem ad-hoc módon írják a sztorit, ami épp eszükbe jut.
  És ez kib*****tt siralmas :(

 11. Sajnálom,Naomi az egyik legtehetségesebb színésznő napjainkban ő vitte ezt a filmet is a hátán fassnender csak szürke folt volt mellette az ő hülye karakterét megtartják gondolom a feje ugyanúgy leaz a földhöz ragasztva mint a film végén :)

 12. nem igazán gondolom, hogy ez bármilyen formában ártana/segítene filmnek, inkább úgy tűnik, mintha folyamatosan próbálnák a figyelmet fenn tartani amíg kitalálják mi is legyen, de amiket eddig elszórtak azok mind szép és jók. nem is kell összecsapni, gondolják csak át szépen…bár már a resurrection is kezd lassan megszépülni így idővel…

 13. Én azt tippelem, hogy megtalálja az új legénység ezt a hajót, amin a csaj éhen halt, a robot meg csak mint fej elbeszélget a legénységgel, hogy mi is történt a múltba! De ebbűl hogyan lesznek fekete szörnykutyák…..

 14. Imtal Nyilván nemcsak a feje fog beszélgetni,gondolom az első rész végén nem viccből vitte a testét is el a csaj.

 15. Azóta nem érdekel a “Prometheus”, amióta Ridley az egyik leg titokzatosabb elefántszerű idegen lényből (space jockey) egy kigyúrt kopasz verőlegényt kreált…….

 16. Azóta nem érdekel a “Prometheus”, amióta Ridley az egyik leg titokzatosabb elefántszerű idegen lényből (space jockey) egy kigyúrt kopasz verőlegényt kreált…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.