Az összes eddigi Oscar győztes film

Nem montázs, csak egymás után szépen címmel bemutatja őket az Oscar győzteseket az alábbi videó. Huhh vannak közötte durva dolgok, ahol fejből tudom, hogy mi helyett kapta meg például a Shakespeare in Love…

human
írta
2016. 02. 02. 03:24
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Az összes eddigi Oscar győztes film” bejegyzéshez

 1. A Shakespeare in Love a The Thin Red Line helyett kapta…de fogadjunk, hogy nem erre gondoltál “human”. ;) Pedig szerintem jobb film, mint Spielberg Ryan-je.

 2. már nem azért, de a shakespeare ezerszer jobb volt, mint a thin red line. oké, nyilván aki malicket szereti, annak nem, de előbbi annyira meta, annyira imádnivaló, hogy csak na.

 3. Ryan megkapta az oscart legjobb rendező kategoriában. Ryan a legjobb háborús film amit valaha készítettek. Spielberg ott még toppon volt.

 4. Az az oscar gála igazi epic fail volt. Benigninek adni férfi főszereplőt. mind a 4 másiknak előbb kellett volna nyerni. de Gwyneth Paltrow ugyanez a női főszereplő kategóriában.

 5. milanman: Sajnos nem. A Thin Red Line eszköztára meghaladott volt már annak elkészültekor. A film ritmusa lassú, én most néztem újra és elsőre fel sem fogtam hogy ’98-as, le kellett csekkolnom, azt hittem jóval korábbi. Tiszta 70-es évek, ott működött ez, példának ott a Szarvasvadász.
  Nálam Spielberg és Zemeckis azok akik maradandót tudnak alkotni, úgy hogy közben amit csinálnak az nem szerzői film, nem attól marad állandó, hogy ugyanazt a script-et nyomják folyamatosan.

 6. @herczog:
  Abban az évben Benigni helyett E. Nortonnak kellett volna kapnia, brutálisat alakított az AH X-ben!

 7. A legnagyobb Oscar bullshit továbbra is Marisa Tomei győzelme volt. Ahhoz képest a Szerelmes Shakespeare egy apró elhajlásnak tűnik. A másik meg a Crash győzelme, ott bármelyik másiknál jobb kezekbe lett volna (még a Brokeback Mountain is jobb volt)

 8. legnagyobb oscar bullshit Julia Roberts Ellen Burstyn helyett. De Catherine Zeta-Jones sem volt semmi, azaz hazasodni tudni kell.

 9. Személyes tüském: Sean Penn – Milk. Bárkit elé raktam volna a mezőnyből, de főleg Mickey Rourke-ot a Wrestlerért.

 10. Imádom, amikor filmes témában kioktatnak az abszolút igazság bajnokai. A “szerintem” szó nektek mit jelent? Mert nekem ez esetben azt, hogy a film szubjektív műfaj…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.