Sokkoló Ghostbusters képek

A Paul Feig (Bridesmaids, Spy) által rendezett Ghostbusters reboot újabb képeken mutatta be szereplőit. A csajok, az igazi szellemirtók a tovább mögött.

ghostbusters_2016_image_004

ghostbusters_2016_image_002
ghostbusters_2016_image_003
ghostbusters_2016_image_001
ghostbusters_2016_image_006

27 hozzászólás a “Sokkoló Ghostbusters képek” bejegyzéshez

 1. Nagy kár, hogy Hemsworth a Bruce Willis müdját választotta a színészkedésnek, és minden szart bevállal. A film hulladék lesz, nem hiszem, hogy ebben bárki kételkedik.

 2. Annyira azért nem hiszem, hogy Hemsworth pattoghatna “jobb” szerepért, MCU-n kívül van nem bukott filmje? Ja, talán a Hófehérke és a vadászos. De annak a folytatását se miatta fogják sokan megnézni, bár elhiszem, hogy eyecandynek fog benne számítani, szerintem is jó pasi, de durván Theron, Blunt meg Chastain miatt érdekel az a film is, nem miatta.
  Nem értem mi a sokkoló a képeken, de nem vagyunk egyformák ugye.
  Azt csak remélem, hogy Hemsworth meleg benne, nemcsak roppantul biztos a szexualitásában :)

 3. Play: Valóban azt elfelejtettem, és az jó film is volt…csakhogy az 2013-as, és az szerintem filmeket tekintve már elég rég volt, főleg úgy, hogy utána minden,amiben nagyobb szerepet játszott megbukott. Amiért amúgy egyáltalán nem azt mondom, hogy őt kell mindenképp hibáztatni, de el kell ismerni, hogy nem vonzza úgy az embereket a moziba, hogy aztán annyira sok lehetősége legyen válogatni. Amúgy meg lehet, hogy Ő olvasta a forgatókönyvet és tetszett neki a szerep? Esetleg :D

 4. Zsu: Mert rettentő csúnya az a nő, ahogy legörgettem, beütött a látvány. (ha a rasszizmus-figyelő rendszered jelzett, akkor tévesen, nem érdekel a bőrszín)

 5. Nem hiszem hogy sikeres mint Szellemirtok film, viszont a szineszek jók. Akik nezik a Saturday Night Live-ot tudjak hogy Kristen Wiig, Kate McKinnon vagy eppen Leslie Jones milyen stílusú humort kepvisel.
  Aki egy jo röhögésre vágyik neki szerintem tetszeni fog.

 6. Az év egyik legjobbja filmje lesz….amiket meg vártok képregényes filmeket jó nagyot fogtok csalódni..

 7. Melissa McCarthy egy szerepében nem volt hányadék, de ahhoz persze nem tér vissza “mert nem hívták”. Már csak miatta is remélem, hogy hatalmasat fog bukni ez a f*s.

 8. Bukást akarok neki, hogy leszokjanak a fostos rebootokról. Gyalázzák gyerekkorom legjobb filmjeit ezek a paréjok. :(

 9. Ez de rossz! A szemüveges titkárnő helyett szemüveges faszi lett…
  Bill Murray nagypofájú karaktere helyett lesz kb. Melissa McCarthy , a szőke a tudós, Egon helyett, azt ott van a kötelező feka is…
  Ne már.. komolyan? A karakterek tipikus stílusjegyei maradnak, csak a nemek felcserélődve?… ez nagyon gagyi húzás.

 10. Akos: Mit vártál egy meleg rendezőtől? Minden filmjébe viszi a barátnőit. Mellesleg igazad van. A feka csaj még hasonlit is Ernie Hudsonra.

 11. Honnan tudjátok, hogy ez reboot? Szerintem csak egy szellemírtók női szereplőkkel. Én mondjuk megvárom, amíg kész lesz, utána mondok véleményt. Nem veszem 100%-nak, hogy fos lesz.
  Mondjuk, ha buzi lesz benne Hemsworth, akkor nem nézem meg… utálom a csak azért is erőltessünk bele egy homit a filmbe, mert az cuki és menő

 12. Manapság minden folytatást rebootnak divat nevezni… a star warst is annak hívták páran, pedig szimpla folytatás volt csak, szerintem ez is az lesz, és épp ezért zavaró hogy ugyanolyan karakterek lesznek.

 13. Akos: nem divat, amikor felélesztik a franchiset olyan tervekkel, hogy sok résszel folytatják, azt hívják rebootnak.

 14. Hemsworthbe is biztos bele bszott a villám, amiért elvállalt egy metroszexuális szerepet ebben a hányadékban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.