Ilyen lesz az Ice Age: Collision Course

Jött még egy trailer az Ice Age ki tudja hányadik részéhez, amiben az állatok konkrétan egy Armageddon szkenáriót zavarnak le, avagy valahogy el fognak téríteni egy hatalmas meteort, ami a Föld felé tart. Komolyan! Teljesen eldobták az agyukat a film írói?

igeagecolli

A tovább mögött végre tényleges jelenetek vannak a sokadik Ice Ageből, be lehet lőni az érdeklődési faktort.

11 hozzászólás a “Ilyen lesz az Ice Age: Collision Course” bejegyzéshez

 1. Rájöttem: most már 8 éveseket kérnek meg arra, hogy forgatókönyveket írjanak.
  Csak ez lehet a magyarázat. Vagy a sok kábítószer és pia.

 2. Az 1 és a 3 tetszett. 4-5 öt (vagy ez az 5ik?) nem láttam, nem érdekelt, de ez, legyen akárhanyadik rész, most megint olyan baromságnak tűnik, amit azért meg fogok nézni. Valszeg nem moziban, de a trailer most nem legyintős :)

 3. Az első kettő rész nem volt nálam több egy gyenge Shrek koppintásnál (az eredeti meg tudott állni négy résznél és egy spinoffnál), addig a 3. rész ezt el tudta velem feledtetni, a 4. meg a mélypont volt. Ez az 5., hát… tényleg miért csinálták meg egyáltalán? Ez is anyagi siker lesz (az borítékolható előre), kizárt ne legyen, még fog jönni még egyszer ennyi rész, hogy 2030-ig biztos ne szabaduljunk tőlük, sajnos.

 4. Jó észrevétel! De nem Shrek koppintás szerintem, mivel az is csak kaptafa.
  Adott egy magányos farkas, vhogy mindig társul hozzá egy idétlen karakter, persze farkasunk nem akarja, ( itt mindig van egy olyan párbeszéd hogy:
  – Van olyan, hogy Te meg én, de nincs olyan, hogy mi!!!) aztán egy naaaaagy kaland, és BUMM, ,,öri-barik”.
  Dunát lehet rekeszteni a sztorival.
  Ez is csak kereslet-kínálat…

 5. Én megnézem, mert a kisfiam biztosan kíváncsi rá. Az előző rész neki sem a kedvence, de az nem zárja ki, hogy ez szórakoztató legyen.

 6. Annyiból érdekesek ezek az ellaposodó mesék, hogy x részt megnézel és tök látványos az animációs fejlődés. Amúgy nekem se nagy kedvenc a sorozat. A dínós tetszett.

 7. A harmadik a legjobb szerintem, de amennyire az kiemelkedő és sziporkázó volt, a kalózos negyedik annyira lett szörnyű. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.