Me Before You-előzetes: amikor Sarah Connor szerelmes?

Ezt a sztorit nem tudom honnan vették. Van egy nyaktól lefelé lebénult férfi, aki egy életigenléssel teli ápolónő ráébreszt arra, hogy érdemes még pár napot lehúzni a Földön. A nőt Emilia Clarke alakítja, a férfi Sam Claflin. Valami francia film ugrott be, nem tudom miért, pedig ott nem is esnek szerelembe.

eletigenles

Bár nyári premier, de a valentin nap környékére gyúrták az első érzelmes trailert. A tovább mögött nézhető a poszterrel karöltve.

me_before_you_xlg

31 hozzászólás a “Me Before You-előzetes: amikor Sarah Connor szerelmes?” bejegyzéshez

 1. Életrevalók – Intouchables az a francia film és nagyon jó volt. Ebben viszont nem látom a potenciált.

 2. hát ez bizony erősen Intouchables koppintásnak tűnik, mindenesetre én azért látok benne potenciált… :) és külön tetszik, hogy Tywin papa is megjelenik :D

 3. “pedig ott nem is esnek szerelembe”..óóó dehogynem, ott van az uncut változatban, igazi nyakatekert módon nyomatják :D

 4. Just sayin’, a film Jojo Moyes Me before you könyve (2012) alapján készült, ergo aligha koppintás.

 5. Emilia Clarke nem jó szinésznő. Lehet, hogy jól néz ki, nekem mondjuk nem nála kezdődnek a nők, de nem jó. A GOT-ban is már lassan 7 évadja ripacskodik, jó, azt elismerem, hogy Peter Dinklage egyszer-kétszer felhúzta magával, de amúgy… És ő volt Sarah Connor, egy Linda Hamilton és egy Lena Headey után? Na, GTFO!

 6. chocojoy: Viszont az Intouchables-t egy 2004-es dokumentumfilm ihlette, ami meg ugye valós történeten alapult… Ennyit a koppintásról… :D

 7. Jó most akkor ennyi erővel ott van a Mindenség elmélete is hasonló csak ott komolyabb bénulás van. Az meg ugye minden előtt volt szóval. Mármint a történet nem a film. Ezek a szerelmi drámák amúgy se szoktak túl eredetiek lenni nem is az adja el őket hanem a színészek alakítása. én belenézek mert több kedvencem is benne van és nem értek azzal se egyet hogy Emilia Clarke nem jó színésznő. Nem a legjobb de nem is rossz.

 8. chocojoy: ez nagy own goal

  Az EmiliaClarke témára: és nem is elég karizmatikus, hogy egy főszerepet elvigyen a hátán.

 9. Nem is csak abban hasonlítanak. Most kapásból vagy 100 szappanopera van aminek ugyan ez a története. :D Csak azért mondom mert kár ilyeneken fennakadni, ma már nemigen van original story teljesen mindegy milyen kategóriáról beszélünk. A megvalósítás adja el a filmet nem a történet.

 10. Én sem tartom egy színésztálemtumnak, de ebben a 2 perc 32 másodpercben aranyos volt. :) Egyébként én is pislogtam tavaly, mert Dinklage mintha tényleg kihozott volna belőle ezt-azt. Ha van belőle mit kihozni, akkor annyira rossz nem lehet. Biztos meg kell érnie, vagy mit tudom én. :)

  A film egy szombat délutánra elmegy.

 11. OFF:

  Human: Miért vagy néha ilyen cinikus az olvasóiddal? Komikaze csak leírta azt, ami lehet hogy elég egyértelmű utalás volt a felvezetődben, de bizony nem mindenki filmtudor, és nem mindenki tudja, hogy van egy ilyen francia film. Sokan tudjuk, de nem mindenki. Így Komikaze csak leírta mire gondoltál. Ennyi.

  Nem bántásként, de néha elég “szépen” odaszúrsz azoknak az olvasódinak, akik vagy nem értenek veled egyet, vagy szerinted hülyeséget írnak be. Pedig aztán…

 12. Ja, és amúgy nem értem, miért baj, ha hasonlít egy másik filmhez… Hollywoodból már évek óta kiveszett az eredetiség.

 13. Zoli: nem írt hülyeséget, csak mondjuk én írok egy utalást, ami írói eszköz (ehh), valaki meg rögtön leegyszerűsíti, anélkül h akárcsak rákérdezett volna valaki, hogy miről van szó.

 14. “Viszont az Intouchables-t egy 2004-es dokumentumfilm ihlette, ami meg ugye valós történeten alapult… Ennyit a koppintásról… :D”

  az meg az önéletrajzi 2001-es könyv alapján :) de ennél tovább már nem lehet bogozni :)

 15. @abelh: mindjárt jön valaki, ali benyögi hogy ő meg a 90es években lebénult és a frei tamás írt belőle könyvet, és tanuja volt az esküvőjén :-)

 16. Nagyon kis szimpatikus, cuki leány. De valóban nem valami acélos a teljesítmény, bár pl. ebben a filmben ki nem kakilja le?:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.