Z a Zorró: jöhet a reboot

Z címmel érkezük majd egy új Zorro-film, vagyis gondolom franchise indító darab a fő terv vele. Mivel a karakter már annyiszor fel volt dolgozva, így szerintem itt nem lesz akkora felhördülés a hír hallatán.

zorro-ajpgszeretiapirosat

Jonás Cuarón, aki írta a Gravity-t, nem csak a forgatókönyvét szállítja majd ennek, hanem a rendezői feladatban is kipróbálhatja magát újra. A producer elmondása alapján a Desierto miatt esett rá a választás.

Elvileg ez a posztapok Zorró. A jövőben játszódik, viszont a főszereplő továbbra is az elnyomók orra alá tör borsot.

21 hozzászólás a “Z a Zorró: jöhet a reboot” bejegyzéshez

  1. F@szag… mar az elozok is azok voltak… az igazi Zorro Guy Williams. Maig imadom azt a sorozatot, gyerekkorom legszebb evei, amikor ment a “Walt Disney bem tatja” osszeallitasban.
    Nemkene ilyet csinalni, mar a Banderas fele sem tetszet… -.-‘

  2. ez az ! imádom a rebootokat és főleg a franchiseokat ! ez egyszerűen zseniális, és az a félelmetes, hogy sokkal kalandosabb, humorosabb filmeket készítenek, mint 50 éve, a számítógép egyszerűen mindenre képes ! a gravityben meg annyi lélek volt mint egy jó sörözés melletti beszélgetésben, szóval ez egyszerűen őrület

  3. Miért is ne? Zorro amúgy is valami Robin Hood, Wilhelm Tell keverék. Bármilyen közegbe és időbe be lehet helyezni – elég megnézni hány feldolgozás készült belőle. Megnézni nem fogom, de zavarni sem zavar.

  4. lehet, hogy benne lesz a Guardians of galaxy 3-ban is, ez ötletes univerzum építés lenne, illene is bele a jelleme, lehet a csapatba is beveszik

  5. Aki szerint a Gravity-ben nem volt lélek az menjen azt ássa el magát.

    Ez meg csak azért jöhet, mert posztapok. :D

  6. Ha már feldolgozzák újra a témát, akkor miért nem játszódhat a film Zorro korában? Lehetne egy látványos, kardozós kalandfilm. De ez a posztapok faszság nem érdekel.

  7. “Ha már feldolgozzák újra a témát, akkor miért nem játszódhat a film Zorro korában? Lehetne egy látványos, kardozós kalandfilm. De ez a posztapok faszság nem érdekel.”

    ezt mennyire adom…nem ismerem nagyon a karakter mitológiáját, de Zorro szerintem pont abban a korban, és helyen működik (19. század eleje – közepe), ha onnét kiveszed, akkor az már nem Zorro, hanem tényleg egy inkább kiforgatott Robin Hood sztori.

    Értelmes autentikus reboot jöhetne, úgyis kevés a jó kalandfilm manapság, de ez így baromság.

  8. Bírom, hogy manapság mindent el lehet adni a darkos témával. Ez most Batman lesz, de darkosabb HÚÚÚ! Ez most Pókember lesz, de darkosabb HÚÚÚÚÚ…lehet sorolni nagyjából minden franchise-ra. Várom, hogy mikor lesz egy Teletabbies franchise egy darkos posztapok világba téve, mert akkor az is HÚÚÚ lehet.

  9. Jöjjön, de legyen Zorró realista (nem darkos). Egy pszichopata skizofrén. Játsza a kedves földesurat nappal, de este egy mészárossá válik, aki élvezi a kínzást, élve nyúzást. Mutassák be Zorrót olyannak amilyen valójában a karakter, egy rabló-gyilkos. A végén viszont kapják el, végezzék ki, és sorolják fel a bűneit. Hány embert ölt meg, hány családot nyomorított meg, hány üzletet, épületet rombolt le. Egy romantizált karakter, aki valójában egy önigazoló gyilkos, aki megérdemli a kivégzését. :)

  10. @muhaddib
    Ezt nagyjából minden szuperhősre rá lehetne húzni. Hát a Bosszúállók után mi marad?! :D Vagy a “Galaxis őrzői” után? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.