Super Bowl: Gods of Egypt

God vs. God. Gerard Butler és… valaki összecsap Egyiptomért. Durván próbálják menteni a menthetőt, ha a Super Bowl alatt baromi sok pénzért 1 perces teasert tolnak.

19 hozzászólás a “Super Bowl: Gods of Egypt” bejegyzéshez

 1. Nem hiszem el,hogy ezek a filmek még érdekelnek valakit. Ugyan a Herculest is mikor veszik megint elő….?

 2. jó ez az egyiptomi téma, csak pl a Múmia filmekben volt sztori is, humor, színészek, stb. nemcsak a számítógépes látvány… ezek már olyan tucatalkotások.. pedig kalandfilmnek jó lenne, csak tényleg lenne benne egy szerethető főhős meg ne lenne minden idióta számítógép

 3. Még akár jól is elsülhet. Imádom az egyiptomi kultúrát, szóval hátha vállalható alkotás lesz.

 4. Szeretem a mitólogiás,filmeket Trója,Nagy Sándor,Gladiátor,Halhatatlanok,Titánok haragja,a Johnson féle Hercules is jó volt az Exodus is tetszett,gyönyörű volt!!ezt is megfogom nézni de itt minőség nem lesz az tuti.

 5. hozzászólhatok?

  Hát, nem Disney-s, szóval azért max csak közepesen lesz nagy az a maflás! :)

 6. Ennek a filmnek az előzetesét a Star Wars előtt láttam, és egyszerűen kínosan éreztem magam, hogy ezt kell néznem. Az még hagyján, hogy mennyire értelmetlen az egész, de még a CGI is olyan reménytelenül szinvonaltalan volt a futtatott idő arányában, hogy majdnem elsüllyedtem a székben.

 7. Costner Waldau meg a Sean Bean-i útra lépett? mármint Bean minden filmben meghal, ő meg minden filmben elveszít egy testrészt. Először a keze, most meg a szeme

 8. Az csak engem zavar, hogy ez a sok feher szinesz elvileg Egyiptomi?! Es tenyleg nem kukacoskodni akarok, de nem veletlen hogy az agyam nehezen hiszi el hogy Egyiptomban vagyunk, vegig a gorogokon ugranak be osztonosen..

  Tenyleg kinos lesz ez a film.

 9. Majd megnézem otthon egy esős délután az amerika kapitánnyal együtt, ha nem less job dolgom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.