Super Bowl: Captain America: Civil War

Jó pár blockbuster kapott 30 másodpercnyi reklámot a Super Bowl alatt. Ez azt jelenti, hogy 5 millióért vetítették le őket. Hogy ez miért érdekes? Mert ez az a spot szerintük, amivel a legjobban eladható a tömegnek a film. A leglátványosabb, a legjobb.

Rossz oldalt választottunk? Választottunk egyáltalán? A Civil War is feltűnt kicsit, hiszen alig pár hónap múlva nézhetjük. Pókembert továbbra sem villantját fel, sőt, ők nem is az akcióra helyezték ki a spotot, hanem a két szemben álló csapat bemutatására.

47 hozzászólás a “Super Bowl: Captain America: Civil War” bejegyzéshez

 1. máskor meg az a baj, ha megmutatnak mindent/szinte mindent… maradjon már valami a mozira is

 2. Mediocre :D
  Igazából nincs vele gond, csak abszolút nem érdekel Bucky, másrészt meg már az Ultron alatt kellőképpen meguntam Tonyt is…
  Black Panther megint nem jelent nekem semmit,de azért mert nem ismerem annyira, ki tudja lehet miatta fogom szeretni majd a végén ezt a filmet. Pókembert szintén sikerült megunni az évek alatt, és azt amúgy se igazán kedveltem sose, ha tini. Értem én, hogy miért tini, és pénzügyileg jó húzásnak is tartom. Remélem jön majd a DC is külön a fiataloknak egy Teen Titans-szal.
  Azért nagyon örülök, hogy az X-men nincs náluk.

 3. nagyon bízom benne h nem rontják el. könyörgöm ne rontsák el!!!

  a Kap2 a legjobb Marvel film volt, szóval tessék szépen méltóan folytatni.

  Rogers a király!

 4. Nem értem, hogy team Cap hogy fog labdába rúgni… Visio-t is legyengítik mint Tony páncéljait?

 5. Mondjuk, aki látta a Hangya filmet az tudja, hogy Hangya simán le tudja gyengíteni (sőt) Vasembert és Hadigépet.

 6. Puffin:

  sztm be fogják dobni a filmbe a Giant-Man dolgot.
  Pókember mellett az egyik olyan sztori lehet, amit a trailerekben nem lőnek el.

 7. Fú azta! Ez pont olyan lett, mint amit vártam! Teljesen hozza a Winter Soldier hangulatát és most már úgy tűnik ez ténylegesen annak a folytatása lesz! Ennél lelkesítőbb tv-spotot el se tudtam volna képzelni! És még mindig nem lőtték el Spidey-t! Szerintem ezek után nem is kell! :D Májusig kibírjuk valahogy…

 8. Nem feltétlen kell legyengíteni Visio-t. Ott van neki SW. Ők el lesznek egymással.

  Az ember azt hinné h vasemberből már mindent megmutattak, erre tessék itt az órás jelenet :D Nem nagy was is das … de akkor is sztem nagyon kreatív dolog volt ilyet betenni a filmbe.

  Jah és ilyen golyó álló Tony féle szemcsi nekem is kéne :D

 9. Először én is úgy gondoltam, hogy Vision miatt kicsit túlerőben lesznek, de aztán rájöttem, hogy ott a Boszi, és így legalább egymásra is találhatnak.
  Viszont itt is érzem a túlzsúfoltságot. Oldalt választanak, összeszedik az embereket, hogy jönnek a képbe az emberek, gondolok itt főleg Black Pantherre, akiről eddig 0 infot kaptunk, tehát valahogy be kell hozni, a konfliktus a harc. Plusz még ott van Pókember is, de van egy olyan érzésem, hogy belőle egy nagyon minimumot fogunk kapni.
  De egyébként rohadtul várom, nagyon kíváncsi vagyok hogy hozzák össze a sztorit egy filmben.

 10. A lego legfrissebb katalógusában ellőnek pár spoilert a filmmel kapcsolatban – ha érdekel valakit :)!

 11. Abu: Én is azt hittem, hogy a szemüveg állította meg, de sokadszori nézésre látszik, hogy a kesztyű volt..
  Ez a jelenet azon felül , hogy brutál cool még azt is megmutatja, hogy senki se sebezhetetlen itt! Tony hiába az egyik legerősebb bosszúálló, ha nem bújik a páncéljába időben, bizony könnyedén szétrúgják a seggét! Team Ironman ugyan erősebb csapatnak tűnik, de Cap csapatában meg ott van Scarlett Witch és Ant-man! Szóval nem kell annyira sajnálni őket egyenlőre.

  Amúgy…csak én gondolom, hogy a végén Panther mellett ott van Spidey is, csak nem akarták ellőni?

 12. Lényegében már a kezdetektől érezni lehetett Fekete Párducot a vibránium pajzs miatt, de ez Ultron miatt a Bosszúállók 2-ben teljesedett ki, ami nagyon fontos film volt, mert itt jönnek rá, hogy a vibránium veszélyes és mihamarabb le kell állítani a termelését, na és melyik városba van csak vibránium? Wakandába, ahol Fekete Párduc a király, na így fog bejönni a képbe!

  Szerintem is ott lesz majd Pókember a 2. trailerben :D

 13. Sokadik megnézésre és léptetve tényleg látszik, hogy a markába megy a golyó :) De ugye a vágás meg a gyors mozgás következtében elsőre tisztára olyan volt mintha Tony elvenni akarta vna a pisztolyt az meg közben elsül a szemcsit eltalálva :)

 14. Legalább annyi esély van rá hogy pókember a tél katonája mellett álljon.
  Lehet hogy Tony pont neki mondja h rossz oldalt választott.

 15. Minek ebbe pókember? Már vagy 5 filmet láttam róla, semi szükség rá…… bár ha bele gondolok, akkor egy-két kivétellel az összeset láttam már vagy minimum 4 filmben ……unalmasak.

 16. Yo-Ker: Még azért azt mond meg, hogy melyik csapat a jó és melyik a rossz. És hogy szerinted melyik csapat fog győzni.

 17. Kiegyeznek döntetlenben :) ami biztos viszont az az, hogy Kapitány homloka felreped, Tony szája vérezni fog és Bucky a vége felé majd picit sántít. Ez tutti. Ezt már megmondom látatlanban is.

 18. Amúgy igaz túl szigorú vagyok, de nem örülök neki, hogy lassan bármelyik filmet nézem, abban ugyanazok a karakterek lesznek. Szerintem ideje lenne lassan egy új szériának……….

 19. Yo-Ker: Mondj már nekem szuperhős filmet amiben nem a jók győznek … :D

  Ha unod akkor minek nézed és követed a filmekről az infókat?

 20. Abu: Teljesen jogos a kérdésed.
  Nos, mint gyakorló és piszkosul jófej apuka követem az ilyen jellegű filmeket, mivel a gyerekeim rajonganak ezekért. Ez a kötelességem is egyrészről.
  De ha a saját szemszögemből nézem, akkor mindezek ellenére kíváncsi vagyok, hogy vajon sikerül-e egy kicsit elrugaszkodnia a Marvelnek a jól bevált recepttől?! És magam is kedvelem ezeket a filmeket. Csak néha már soknak érzem………… Deadpool is érdekesnek látszik, akárcsak a Galaxis Őrzői anno vagy nem is olyan régen a Hangya. Ezek egy picit jobban elrugaszkodtak és szerintem ez a javukra vált.

  Megnézek minden filmet, de az utóbbi időben egyre gyakrabban fog el az érzés, hogy ” fú ezt mintha már láttam volna”

 21. Tudod….a disznósajtot is imádom, de öt este egymás után folyamatosan azt enni vacsorára………az már nem igazán tetszik. :)

 22. Én csak első pár másodpercet néztem meg, de a Bucky overload nagyon jó volt! Team Rogers GO! <3

 23. Pókember szerintem nagyon minimálisan lesz benne gyakorlatilag nem is lesz fontosabb szerepe. Sőt azon se lepődnék meg ha csak a stáblistás jelenetben lenne benne amit ugye nem szoktak trailerben ellőni…

 24. Igaz semmi közöm hozzá, de ez így már egy rendes elfogadható érvelés :) Bevallom én még nem untam rá a marvel receptre :)

  Mivel visszahívták forgatni plussz jelenteket szerintem látni fogjuk a stáb lista előtt. (És sztem után is :) )

 25. Tényleg senki nem olvasta azt az interjút a Russoe tesóktól, hogy kulcsszerepe lesz Pókembernek a filmbe és Hangyával együtt a film közepétől lesznek jelen?

 26. Pókember lehet itt is úgy lesz mint a képregényben, hogy előbb az egyik oldalon áll, majd átáll a másik csapatba. Fekete párducról is lehetett korábban olvasni, hogy nem igazán választ vagy nem akar oldalt választani, a saját ügyéért harcol.

 27. Ha tokos a rendezo, akkor úgy fejezi be a filmet, hogy a végén amikor feláll a 2 csapat egymással szemben Tony bekopi, hogy akkor black jack vagy póker, majd asztalhoz ulnek és lejátszák egymással :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.