Super Bowl: Independence Day 2

Jó pár blockbuster kapott 30 másodpercnyi reklámot a Super Bowl alatt. Ez azt jelenti, hogy 5 millióért vetítették le őket. Hogy ez miért érdekes? Mert ez az a spot szerintük, amivel a legjobban eladható a tömegnek a film. A leglátványosabb, a legjobb.

Minden repül az ég felé, húú, de ami fel megy, annak le is kell jönni… Itt is bevetettek mindent. Ennél csak jobb lesz a CGI, és a harcok még így is nagyon kaotikusnak, háborúsnak tűnnek. Az idegenek visszatérnek!

11 hozzászólás a “Super Bowl: Independence Day 2” bejegyzéshez

  1. nyilván tele lesz a szokásos klisékkel, meg amerika megmenti a világot megint de a látvány akkor is büntetni fog, basszus…

  2. medzso: Az is klisé, amit irtál. Egy amerikai filmben – aminek ráadásul a Függetlenség Napja a cime – kinek kellene megmenteni a világot? A kinaiaknak, vagy az oroszoknak?

  3. Valamiért a Man of Steel jutott eszembe. Az a tipikus jó a cgi de még is ordít róla, hogy cgi.

  4. Dubai torony elrepült Londonba felnyársalni az óriáskereket?
    WTF?
    Nagy látványorgia lesz, az egyszer biztos

  5. Tyűha!
    Ez az a tipikus “robbantsuk fel az egész világot mert úgyis csak ennyi kell a nézőknek” film lesz…
    Sajnos nagyon elbutult a moziba járók egy jó része.

  6. Nekem várós. Valahogy minden világpusztító filmből az hiányzott, hogy a csata után mindenki nyugovóra tért. Itt valahogy úgy érezni a feszültséget, hogy a világ felkészült a visszatérésükre. Ha ügyesen csinálják, és a sötét hangulat nem csak azt jelenti mint a DC-nél, hogy semmit nem látsz, akkor jó is lehet.

  7. Ventillátor: Szerintem nem pont ennél a filmnél kellene kritizálnod a pusztitást, mert az első rész erről szólt. Ez tetszett az embereknek és ezt várják el a második résztől is. Ha az ID2 nem a pusztitásról és a harcról szólna, az engem kimondottan felbaszna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.