Super Bowl: Jason Bourne

Jó pár blockbuster kapott 30 másodpercnyi reklámot a Super Bowl alatt. Ez azt jelenti, hogy 5 millióért vetítették le őket. Hogy ez miért érdekes? Mert ez az a spot szerintük, amivel a legjobban eladható a tömegnek a film. A leglátványosabb, a legjobb.

Azt hiszem engem ez pörgetett fel a legjobban. Bourne visszatér, öregebben, keserűbben, de kőkeményen mégis. Tudjátok, Greengrass rendezésében rak rendet Matt Damon. A poszter alatt nézhető az egész látványos spot, pedig nem is olyan rég még forgattak.

jason_bourne_xlg

17 hozzászólás a “Super Bowl: Jason Bourne” bejegyzéshez

  1. Az ilyen “kiégett a hős ezért távol/közel keleti istenhátamögötti vidéken harcol puszta kézzel piáért/pénzért” mi más juthatna az ember eszébe, mint a Nagy Durranás 2! :)

  2. “Az ilyen “kiégett a hős ezért távol/közel keleti istenhátamögötti vidéken harcol puszta kézzel piáért/pénzért” mi más juthatna az ember eszébe, mint a Nagy Durranás 2! :)” Ami meg Rambo 3 paródia ;)

  3. Sok köze már nincs ahhoz a Jason Bourne-hoz, akit gyerekfejjel olvastam Ludlumtól, de érdekesnek tűnik. A regényben az amnéziás főhős sztorija rántott be, érdekes, hogy nem aknázták ki ezt eléggé alaposan a filmekben, meg ott a főgonoszt is elcseszték egy csöppet.

  4. Kíváncsi vagyok. Az előzőek jól sikerültek. Előzetes nélkül is megnéztem volna. Remélem hozza az eddigiek hangulatát. Jól áll ez a szerep Matt Damonnak. Az utóbbi idő James Bondokat üti simán. És a szereplőkön sem spóroltak. Nem hagyom ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.