Super Bowl: X-Men: Apocalypse

Jó pár blockbuster kapott 30 másodpercnyi reklámot a Super Bowl alatt. Ez azt jelenti, hogy 5 millióért vetítették le őket. Hogy ez miért érdekes? Mert ez az a spot szerintük, amivel a legjobban eladható a tömegnek a film. A leglátványosabb, a legjobb.

A Tv-spot, ami mindenkit meggyőz? Bár itt is repül a föld az ég felé, viszont nagyon durvának tűnő akciójeleneteket fedtek fel. Talán Oscar Isaac hoz egy tökéletes ellenfélt Magneto helyett?

18 hozzászólás a “Super Bowl: X-Men: Apocalypse” bejegyzéshez

 1. Nekem, ha Marvel képregények, akkor X-men. Apocalypse kinézete inkább csak nem zavar, mint tetszik, de amiatt nem várnám kevésbé. Csak egy dolog miatt aggódok, és az JLaw túlszerepeltetése. Nekem a Dotfp-ban is túl volt tolva.

 2. Apocalypse történetét 1 filmbe zsúfolni nálam ez már minusszal indít…

  Jean Grey-t alakító Sansa az elöző trailer elején szinészkedés helyett felolvasást tartott…baromi rossz választás.

  J. Lawrence-el nincs bajom, csak ha őt látom a hunger games jut eszembe…ugyanazokat az arcokat vágja…

  Olivia Munn mint Psziché-,Vihar mint Alexandra Shipp viszont telitalálat.

  Meglátjuk!

 3. Lehet én vagyok az egyetlen aki ezen mindig fennakad…De Pszihének mi a sz*rnak 1 kard?Nagyon régen nem olvasok képregényt,de nem emlékszem hogy ott bármikor is lett volna kardja.Javítsatok ki ha tévednék.

 4. ammok: Psylocke nagyon sok történetben nyomta karddal. Mostanra annyira hozzátartozik a kard, mint Cyclopshoz a szemüveg.

 5. Nekem sajnos magát Apocalypse-t megölte a Star Wars! Sehogy se tudok elvonatkoztatni Poe Dameron-tól és a ténytől, hogy kb csak válláig ér Kylo Rennek. Remélem Oscar Isaac valahogy meggyőz majd! Egyébként minden más jól néz ki eddig. Talán Ms Lawrence kivételével, aki úgy fuldokol az utolsó képkockán, mint egy vígjátékban…

 6. én is remélem, hogy nem mystique lesz a középpontban, kb. akkora melléfogás az egész filmes ábrázolása(külső és belső), mint wolverine-é…viszont psylocke és storm nagyon tetszik. jó lenne a többi karaktert is többször látni képregényesebb kosztümben, de meg lehet szokni ezt az apocalypse kinézetet is, amikor először láttam még zavart, mert nem ilyesmit vártam, de okénak tűnik, jobb mintha egy casual férfiként ábrázolnák, akiről csak abból tudnánk, hogy ki, hogy elmondja ezerszer.

 7. Múltkor moziban ment a hosszabb korábbi előzetes, akkor még semleges érzéseim voltak a film irányába. Most viszont totál meggyőztek!

 8. Psylocke eredetileg nem volt kardja, de mostanában így nyomja…szóval ok az ábrázolás, plusz eredetileg full angol a csaj, de később kapott valami ázsiai dnst vagy mit, annyira nem vágom, azóta nyomja szamurájkarddal a comicban

 9. Marveléktől már falra mászok, de az X-men mindig a szívem csücske volt, úgyh tuti moziban nézős. Viszont az a fojtogatás a végén tényleg elég bénán néz ki.

 10. Félig OFF: Kövezzetek meg, de nekem ezek a megalomán CGI város rombolások olyan baromira unalmasak már, hogy egyszerűen semmilyen érzelmet nem képesek kiváltani belőlem. És itt most nem a filmek minőségéről beszélek. Lehet Transformers, Emmerich, vagy bármilyen szuperhősfilm, szimplán a pusztítás, mint látványelem ötszázadszorra már egyáltalán nem izgat.

  Nálam továbbra is ez a legkevésbé várt képregényfilm.

 11. Speedster neked meg én gratulálok barátom,hogy 1 egyszerű mondatot nem tudsz értelmezni…

 12. Edge: Az X-MEN filmekre nem volt jellemző idáig a város rombolás. Most viszont az a film cime, hogy Apocalypse. Szerintem ezért tettek bele, ilyen pusztitást és nem csak a főgonoszra utal a cim.

 13. Már megint csak a parasztvakító tonnányi CGI. Pont úgy fest, mint az egy kaptafára készülő Marvel-matinék… Deadpool-ban minden remény!

 14. A Foksz fanok mindig fikázták a Marvelt a pusztítást pornóért. Most a Fox csinálja és gondolom az már nem baj. A dc fanokról ne is beszéljünk.

 15. MT90: nem tudom mi ez az általánosítás, az égfelé repülő cucc nekem borzasztóank tűnt, a többi akció lesz talán jobb. ez a marvelben, dcben és foxnál is borzasztó. plusz szerintem kevés kifejezetten fox fan létezik, aki csak az x-menért van oda, semmi másért, hiszen ez is “csak” marvel, szóval marvel fanok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.