9 hozzászólás a “Hardcore Henry a poszteren” bejegyzéshez

  1. Imádhatta a plakátkészítő mikor megmondták neki hogy az éjszakai város felvételt rakja össze a nappali “szépfelhős” képpel :-)

  2. ez a youtube linkre vonatkozott, amikor direkt minden poszt fel van címkézve, h bármikor vissza lehessen nézni a régi posztjait és könnyen megtalálni mindent. amit igazából utálok csinálni, de miattatok csinálom és mindig rosszul esik amikor valaki használhatná, de nem teszi. lehet nem tűnik nagy dolognak (10 mp az egész), de a junkie és itt már több, mint 30 ezer posztot csináltam, és ezek a plusz apróságok idővel tényleg az ember agyára mennek, mégis rákényszerítem magam, h nem maradhat le.

  3. human, valahol igazad van, de ha odarakod a linket, akkor az legyen jó, akár vannak címkék, akár nem, ha ott a link, működjön jól. Ha pedig azt akarod, hogy teljesen a címkékre hagyatkozzunk, nem kell a link.

  4. human, engem puszta segítő szándék vezérelt, és én is a keresődben találtam meg a régi posztodat, onnan szedtem a linket, habár lehet felesleges volt. Én kikapcsolódni járok ide az oldaladra, és roppant szórakoztatónak tartom az ilyen bakikat. Annyi minden jár az ember vágólapján :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.