The Purge: Election Year-előzetes: Frank Grillo is back

Egy szenátornő változtatni akar a bevált Purge rutinon, hiszen az főleg a szegényeket ritkítja és igazságtalan, viszont ez pár embernek nem tetszik. Hogy ki a nő testőre? Frank Grillo karaktere. Természetesen a Purge éjszakáján akarják levadászni őket, de pár polgár azért melléjük áll. A poszter alatti traileren bevizsgálható.

purgeelection

Sajnos az előzetes eléggé “nézzünk filmet”, szóval aki nem kíváncsi az első 1 órára, az ne nézze meg. Videó a tovább mögött.

14 hozzászólás a “The Purge: Election Year-előzetes: Frank Grillo is back” bejegyzéshez

 1. Volt két kihagyott ziccer Erre már saját felelősségre ülnek be emberek.
  Ahogy ismerem magam én csekkolom majd,de csak itthon.
  Horror helyett akcióthriller ami gondolom sok folytatást fial még.
  Azt el kell ismerni,hogy a Paranormal Activity franchise-nál jobb.Inkább ezt erőltessék hosszú távon.

 2. Az első rész tetszett, a második nagyon bejött, ez meg jóféle akciófilm lesz. Be is vizsgálom majd.

 3. az első rész nagyon sok potenciált adott az egésznek, kb. kiáltott a folytatásért. aztán a második részben elmentek a walking dead féle akció vonal felé, ami szintén jó (így érthető, hogy tovább nyúzzák), de teljesen más, mint amit az ember az első rész után várt volna (és akkor már inkább néz az ember walking dead-et)…viszont én bírom Grillo-t már a Warrior óta, és a purge anarchy-ben bizonyította, hogy megy neki ez az akcióhős dolog, bár előbb még úgyis bevizsgáljuk crossbones-t a civil war-ban, de én rádobom watchlist-re.

 4. itthon nem volt rossz a második rész. ha legalább annyi és olyan akció lesz ebben is, akkor nem fogok csalódni

 5. Tetszik, hogy folyamatosan bővítik az univerzumot. Második kifejezetten tetszett, viszont ez a trailer NAGYON SPOILERES!

 6. Tényleg spoileres a trailer, de őszintén, milyen fordulatot várhatunk egy ilyen filmtől a 2. rész után??
  Abban sem volt semmi csavar, ettől függetlenül Grillo karaktere jó volt, és ebben is jó lesz.
  Persze csak itthon…

 7. Gerci: Pont azért mutatják be akkor, hogy ne legyen bukta!!! :)
  A Függetlenség napja becsalogatja a tömegeket a mozikba, a Purge pedig átcsábít párat a saját vetítésére és az emberek menni fognak, elhiheted! :)

  Egy kb. 10 millás költségvetésű film egy blockbuster farvizén elég szép profitot tud termelni!

 8. @mate815: egy csapat ember próbál túlélni és egyik pontról eljutni egy másikba egy olyan környezetben, ahol vadásznak rájuk egymástól független emberek/csoportok más-más indíttatásból, a menekülők nem tudják, hogy akivel találkoznak szintén csak túl akarja élni, vagy épp csapdába csalja őket, az egész megspékelve több liter vérrel, drámai zenével, néhány karakter meghal útközben, újakat találnak, stb stb…mondhattam volna más példát is, de gondoltam a TWD a legismertebb ebben a műfajban (nem azt mondom, hogy valaki kopizott, hanem szerintem ez külön akció műfaj, ami egyre népszerűbb szvsz).
  de amire rá akartam mutatni az az, hogy az első rész teljesen mást képviselt, és csalóka lehet ha valaki olyat vár a purge-től, amilyen az első film volt (ahol még az volt középpontban, hogy bemutassák miről is szól a purge), ettől függetlenül nekem mindkettő tetszett és ez az új valószínűleg a másodikra fog hajazni (ahol maga a purge, mint esemény már csak egy körítés lesz, másodlagos dolog, az esemény lehetne akármi).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.