Hardcore Henry-előzetes: FUN TIME

A POV nézetes akciófilm kapott még egy trailert. A cyborg csávó nőjét foglyul ejtik, ő meg elindul kiszabadítani. Az sem gond, hogy egy hadsereget kell lenyomnia odafelé.

hhendy

Egyetértek a movie event dologgal, az “fps nézet” gyorsan le fog járni, van akinek már ebben az előzetesben, nekem meg valszeg a film után. Addig meg élvezem a Crank szerű őrületet. A Hardcore új trailere a tovább mögött.

human
írta
2016. 02. 11. 12:45
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Hardcore Henry-előzetes: FUN TIME” bejegyzéshez

 1. Amúgy a DOOM filmben is volt FPS nézet, az adta is, pláne a játékkal való párhuzam miatt..

 2. jó, de az volt 5 marhajó perc, ez meg lesz másfél óra. több filmben is volt rövid pov, alien 3-ban pl az aliennek, ami talán az első ilyen volt.

 3. AZ FPS egy dolog, de ez marha jól is van koreografálva. Megnézték az ürgétől egy normál akciófilmet.

 4. human: Szerintem nem véletlen, hogy a Doom-ban is csak 5 perc FPS jelenet volt. 5-10 perc még jó poén de másfél óra kurva sok ebből.

 5. Mondjuk tényleg másfél óra ebből, lehet hogy lesz egy pár epilepsziás roham a végére…
  Amúgy meg majd meg látjuk, hogy működik-e másfél órán keresztül, meg azért belső nézetből még úgyse nagyon láttunk karakterépítést… :D

 6. Szerintem jó eséllyel klassz lesz. Egyszer. Vannak benne tetszetős jelenetek de pl a szinészi játék kicsit amatőrnek tűnik. Lehet csak a szokatlan kameraállás miatt. Nem tudom. Mindensetre én kíváncsi vagyok remélem lesznek benne jó ötletek a traileren kívül is. Pl mikor ráesik a bútorra azon másodszorra is felszisszentem. :)

 7. Olyasmi forma dolog lesz, mint ezek a kézikamerás baromságok. Egy-két alkalommal marha szórakoztató volt, aztán most már édes mindegy milyen a körítés, csak a számat húzom, hogy: “Jaj ne már megint.” vagy: “Jaj ne már Shyamalan is.”
  A Biting Elbows – Bad Motherfucker klipjét a mai napig szívesen megnézem, de évi két olyan film, és máris unalomba fulladna, elszállna a varázs.

 8. @DM: Ha Queen – Don’t Stop Me Now, akkor Shaun of the Dead. Úgyhogy nálam a SS is hülyén jön ki. :D

  @human: Dehogy temetem! Elkötelezett játékosként nálam talán senki nem örül jobban egy ilyen filmnek. Éppenséggel pont abban reménykedem, hogy nem lesz igazam a leírtakban. Mondjuk ez valamennyire rajtam is múlik.

 9. nem rossz ez csak az a torzítás ne lenne benne. (halszemoptika vagy miacsöcs). Én pl akárhogy nézelődök az egyeneset egyenesnek látom nem görbének :))

 10. más megoldás nincs élőszereplőkénél sajnos, mivel ha a vonalat egyenesnek akarnák, akkor legalább 50mm kéne, de az meg közel sincs a szemünk látóteréhez, amit próbálnak lefedni. (olyan lenne, mintha 4:3 ban játszanánk:)

 11. hiánypótló!
  Van amikor tökre codoznék vagy valami, de lusta vagyok a gombokat is nyomogatni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.