Pörögjünk rá a Transformerekre

A Paramount nem tökölt, három filmhez is bejelentette a dátumot.

Transformers_4_1

Transformers 5 – Bay rendezésében 2017. június 23.
Bumblebee spin-off – 2018. június 8.
Transformers 6 – 2019. június 28.

Vajon mikor jön a nyilatkozat Bay-től, hogy “le akarom fektetni a spin-off filmek alapjait, ezért elvállaltam a Bumblebee-vel foglalkozó rendezését.”

30 hozzászólás a “Pörögjünk rá a Transformerekre” bejegyzéshez

  1. Bakker, Bee spin off….??
    Nem az volt, hogy a Cybertron előzmény lesz a spin off? MOst azt kukázták ezért??? :(
    És vajon tud majd beszélni, vagy a 2 óra alatt végig fütyülget, meg a rádión keresztül próbál összerakni mondatokat??? :/

  2. Paramountnak kell valami biztos pénz forrás, mert a többi nagy dobása rizikós (ST, TMNT) vagy már az indulásnál lefulladt (Terminator). Így annyira nem meglepő, hogy mindent kipréselnek TF-ből a lehető legrövidebb időn belül….

  3. Ok, de ehez minek Bay? Bármelyik hálivúdi bohócnak menne. Ja, hogy akkor lehet sztorija is lenne?

  4. Tök rendesek hogy így előre megmondják melyik időpontokban kerüljem el messziről a mozikat.

  5. Human a Bumblebee spinoff hír mennyire biztos? mert én úgy olvastam máshol, hogy Transformers 5-6-7 dátumokat jelentettek be nem volt spinoff.

  6. Én tényleg csodálom azon emberek, akik még nem unják ezeket a Bay féle Transformers filmeket. Hogy képesek gyakorlatilag ugyan azt végignézni negyedszerre, ötödszörre vagy hatodszorra 1700-2000 Ft-os áron…. De hát képesek mert megállás nélkül jönnek ezek a filmek, amiket max azzal “tudnak” feldobni,hogy Marky Mark helyett esetleg Rock vagy Bruce Willis csinál hülyét magából a robotok között. Teljesen ugyan az a koncepció:

    -Család problémákkal
    -Gyünnek a rosszak
    -Család belekeveredik egy hülye indokkal. (Mondjuk mert épp ott vásárolnak ahol leszáll egy űrhajó)
    -Ugrabugrálnak a jók
    -Az amerikai hadsereg vonulgat harci járművekkel, szorosan mögöttük a CIA/FBI fekete terepjárói
    -A rosszak szövetkeznek egy emberrel csak,hogy legyen egy nem cgi
    karakter akit utálhatunk.
    -a család mindig ott pattog a robotok körül és valahogy mindig sikerül velünk elhitetni a filmeseknek,hogy nélkülük ez az egész semerre sem haladna.
    -Ugyan az a látvány, értsd: kocsik repkednek, szikrázik minden, robotok bukfencelnek belassítva.
    -A végére jön egy nagy leszámolás ahol bedobnak pár olyan robotot akik még nem voltak de a rajongók megőrülnek értük és már rohannak is a moziba csalódni egy nagyot, ugyan is ezen karakterek jó ha 3 percet szerepelnek a filmben. (Persze az egész trailert rájuk húzzák fel.)
    -Megatron…Galvatron..Predator….mikor mi….
    -Bemutatkozik az új Imagine Dragons szám.
    -Jók nyernek. Gonosz elbukik. Megatron megint meghal. Naplemente. Zárózene. Optimus kötelező bölcselete. Rendezte Michael Bay.

    Részemről inkább még 10 részt a Deadpoolnak! Mert az kérem szépen ütött!

  7. Szerintem ezeken senki sem csalódik, mert mindenki azt várja, hogy nagy robotok gyepálják egymást, és meg is kapják. Csak az ilyen filmbuzik meg önjelölt Réz Ádámok csalódnak :D

  8. serra: nem biztos, mivel az első 4-5-tel megszedve magam. Bay mondjuk érdekes figura, szerintem a TF filmeket azért vállalja el, mert itt tényleg szinte végtelen pénzt kap a trükkökre, ezért kiélheti magát a “cool” cuccokkal, amit egy 80 milliós közepes költségvetésnél nem tehetne meg.

  9. Puffin: ezt nem értem, a Transformersek mindig a többi blockbusterhez vannak hasonlítva, nem az Aranypolgárhoz. Bár lehet Réz Ádámnál ahhoz, nem tudom. Nekem az nem érv egy film mellett, hogy kapcsoljam ki az agyam, mert a jó blockbustereknél nem kell kikapcsolni. És ehhez nem szövevényes történet vagy mély dráma kell, csak pár jó párbeszéd és remekül kitalált action setpiece ami a sztorit pörgeti előre.

  10. Nekem az első rész még bejött, sőt amikor Optimus megjelenik és átalakul, az olyan jelenetek megdobogtatták a szívem. De a többi részben mi volt? azt tudom, hogy láttam mindegyiket, de nem emlékszem belőlük semmire, de tényleg SEMMIRE, hogy lehet így elbaszkurálni filmeket?

  11. Az biztos, h nagyon jo volna bayt lecserelni. A potencial mindig ott van, hisz kurva jo mozgalmas látványos is lehetne, csak sajna csalódunk. Nekem mar a robot dizájnok sem jönnek be. Amit meg utálok az opti angol hangja. Tul vén. Persze sokaig irhatnam mi nem jon be.

  12. Azért még 2007-ben elég üdítő volt az első rész,mert akkor mindennek épp a harmadik része jött ki.Mára már egy elfáradt pénzcsináló gépezet maradt ami univerzumépítésbe kezd pont ezért.
    Ennek ellenére én megnézem majd,de a gyerekek imádni fogják az biztos.

  13. Én megvagyok ezek nélkül. Szerintem a 4-et sem láttam. Vagy mégis? Mintha keverném a 3-4 jeleneteit a fejemben. De elképzelhető, hogy csak 3-ig jutottam. Franc se tudja, kuka az egész.

  14. Én örülök a folytatásoknak (31 évesen). Természetesen jó sztorinak is örülnék, de első sorban nem a sztori miatt megyek el rá.

    És a bevételeket sem a filmek története produkálja. Persze lehetne jó sztori, de nézzétek alkotói szemmel?

    Minek görcsöljenek a sztori felett, amikor ezekre a filmekre kifejezetten a látvány miatt ülnek be….

    Sőt jobbat mondok, amikor a frenchise elkezd bukdácsolni, akkor meg nem jobb sztorin kezdenek majd dolgozni. Hanem pár évre jegelik a történetet aztán újra élesztik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.