The Boss a felnőtteknek, hiszen Melissa McCarthy káromkodik, mint egy kocsis

Kijött az egyik idei Melissa McCarthy-film 10+ előzetese. Nem sok új jelenetet mutatnak, viszont megmutatják, hogy mennyire sok fuck lesz másfél órában. Egy insider tradingért elítélt nőt alakít a kedvencünk, aki börtönbüntetése után talpraáll, miközben rengeteg lány marketing karrierjében segít. A poszter alatt ömlenek a csúnya szavak.

boss_ver2_xlg

19 hozzászólás a “The Boss a felnőtteknek, hiszen Melissa McCarthy káromkodik, mint egy kocsis” bejegyzéshez

 1. okádok ettől a nőtől… kb azt sugallja minden filmjével, h ha frusztrált vgy mert egy dagadt geci vagy akkor nyugodtan lehetsz bunkó geci is…

 2. Őszintén ez most milyen kategória? Vigjáték? Van aki erre vevő? Manapság már nem lehet egy komédiát eladni anélkül hogy ne legyen benne 100 bazdmeg?

 3. Szeretnék egy filmet látni amiben Sandler, McCarthy, a Wayans tesók, meg az a marha idegesítő alacsony fekete srác szerepel (még a nevét se tudom), aztán az elégedetlen jegyvásárlók tömege szétkapja őket a nyílt utcán. Az emberiség humorküszöbe hirtelen ugrana úgy 3-4 tizedet.

 4. Ez a film iszonyat primitív, és hogy még a gyerekek szájába is ilyen szavakat adnak…
  Bassza meg az is aki ezeket kitalálja, és az is aki szerepel ebben…
  McCarthy a kurva anyád komolyan

 5. de most őszintén, leszívatta a zsírt a nyakáról, vagy miért van mindig eltakarva? 1-2 jelenetben még elmegy, de mindegyikben igen látványosan takarják a nyakát? wtf? iszonyat zavaró

 6. Ez egy trágya.Sajnálom hogy Peter Dinklage mindig ilyen primitív idióta filmekbe kap szerepet

 7. Jöttem kötekedni. :D

  Human, az miért nem zavar, amikor minden McCarthy-film alatt megy a gyűlölködés? Nem unalmas? Csak azért kérdezem, mert a Deadpool nyavalygásunkat nem bírtad elviselni, meg zártad is a kommenteket. MI a különbség? Baromi unalmas ez is.

  :)

  ui.: písz amúgy és lesz*raom ezt a filmet.

 8. bëiz: baromi unalmas ez is, igen. nem tudom minek ennyit gyűlölködni, ellenben a Bosshoz nagyon ritkán jön reklámanyag, így itt mindegy (bár még itt is töröltem pl), a Ghostbusersnél pedig a tényleg durvákat már moderálom, sajnos ahhoz sok anyag lesz, majd meglátjuk hogy alakul. A Star Warsot is végig moderáltam inkább, esetfüggő.

 9. @Human: Ajánlom a kettős komment rendszert. 2 oszlopban legyen kommentelés (nem vicc), egyik oszlop a “Kedvelem/Érdekel” másik oszlop a “Ki nem állhatom/Ezt meg minek?” oszlop. Mindenki tudja, hogy mi a véleménye. Egy próbát talán megérne, nem?

 10. “a frusztrált vagy mert egy dagadt geci vagy akkor nyugodtan lehetsz bunkó geci is”…

  Komolyan, mikor meglátom ennek a nőnek a nevét, egyből én is arra gondolok, hogy ezt azért csinálja, mert kisebbségi érzete van azért, mert egy ilyen dagadt akármi..

 11. persze, mivel aki jó vígjátékot akar nézni, annak a Boss vagy Tarkovszkij a két választás? Fogjuk már fel, hogy stlíuson belül maradjunk, amikor ilyenről van szó… Senki sem a Stalkerhez hasonlítja, hanem még káromkodós büfögősből is vannak sokkal jobbak, amikhez hasonlót várhatnak páran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.