Welcome to Episode VIII

Rian Johnsonnal a videóban is bejelentették, hogy elkezdték a Star Wars VIII forgatását.

human
írta
2016. 02. 15. 21:18
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Welcome to Episode VIII” bejegyzéshez

 1. Én éltetem a 7. részt de minden a 8. résztől függ majd hogy a kukába kívánom vagy a polcom élére az új trilógiát.

 2. Az a baj, hogy magával a rendezővel se vagyok kibékülve. Egy abszolút közepes Looper után egy Star Wars-ot rábízni. Az a baj J.J-től több eredetiséget vártam az ébredő erőben. Csalódnom kellett. Remélem legalább itt lesz pár értékelhető új dolog, és nem a Birodalom visszavágot kell majd újra néznem, csak egy kicsit felújítva és más körítéssel. Annyira hiányzik az, hogy megfilmesítsék a Régi Köztársaságot. Sokkal több benne a potenciál, mint ezekben a Skywalker vonal folytatásokban…

 3. Luke nagyon úgy néz mintha nem is tudna magáról. Csak könyörgöm ne tegyenek be neki valami emlékezet kiesést.

 4. Lehet, hogy JJ-nek köszönhetünk minden eredetiséget, lehet, hogy a Disney igazából egy full remaket akart…

 5. Hagyjuk már a fanyalgást! :) A 7 is egy iszonyatosan erős film volt, remake elemek ide vagy oda és ez is jó kezekben van. ;)

 6. Szerintem meg hagyjuk már az egekbe magasztalást, nem volt az annyira erős, nagyon nem, alapozásnak éppen elment, de egy Star Warsnak ennél sokkal többet kellene nyújtania… remélem, hogy a következő fog is.

 7. Esküszöm az SW Rebels elmúlt pár részében több misztikum volt mint az EP VII-ben. De ettől függetlenül várom az EP VIII-at..kíváncsi vagyok mit hoznak ki. De hogy minek kukázták az Old Republicot..bár egy Dawn of the Jedi érában játszodó filmet is megnéznék.

 8. jaj ne, ezt a szart még folytatják is, és lesz aki képes megnézni moziban, hova süllyed a világ? J J Abrams nek gerincet kéne növesztenie újra, mert eléggé megalázó amit az SW univerzummal művelt

 9. ennyire hülyék legyenek az emberek, hogy beveszik, hogy tényleg SW filmeket látnak és még pénzt is adnak érte… és nem fogják fel, hogy ezek csak minél gyorsabban összecsapott szarok, hogy pár szarházi meggazdagodhasson

 10. kakapitány most jól megmondtad. Mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Nem tudod elképzelni, hogy valakinek tetszett, s várja a következőt?

 11. Kakaó : nem bazzeg nem, sőt nagyon tudom sajnálni, hogy ennyire kamu filmekért képesek rajongani az emberek.. ez konkrétan a minden mindegy agyatlan szint, semmi minőségi nem volt benne, sőt zéró sztori vagy eredetiség, egyetlen jó jelenet sem amit vissza lehetne idézni… nem ártana egy kis kritikát gyakorolni néha, vagy átgondolni, hogy miért is volt jó a régi star wars, milyen értékek jelentek meg benne és mennyi munkát öltek bele, milyen lelkesedéssel készítették

 12. zsedan: ja, de a legtöbb embernek már nincs ilyen sajnos, csak haladnak az árral. rá van írva, hogy SW és akkor az biztos jó, tök mindegy, hogy egy igénytelen szar, na mindegy, nem kommentelek ide többet, de ez a véleményem…. az nem vélemény, hogy minden jó , meg minden király, mert ez egy kamu

 13. Hála az égnek, hogy nem látunk tőle több kommentet. Már nagyon fárasztó volt ez a sok lehúzó vélemény amiket ide irogatott. Minden poszt alatt ott van az ő negatív maszlag szövegelése… Egy idő után meg már rohadt unalmas tud lenni!

 14. Rey addig állt ott, amíg a napocska ki nem sütött? Remélem nem ilyen amatőr hibákkal kezdik az új részt, bár az SW VII után már semmin nem kellene meglepődnöm. :S

 15. Ha valaki el tud szakadni a rajongásától és nem áll fel neki rögtön arra, hogy Star Wars logót lát egy film elején, hanem képes rá, hogy objektíven közelítse meg a dolgot, az már húzzon a francba?
  Már ne is haragudjatok..

 16. Igazából engem meg pont Rian Johnson miatt kezdett el érdekelni az egész SW.Miatta néztem meg rendesen újra a korábbi filmeket.Nagyon kíváncsi vagyok,hogy ő mit fog tudni kihozni a nyolcadik részből.Remélem sokkal erősebb lesz,mint az jócskán közepes VII.
  Ismerve az ő írói-rendezői képességeit,és számításba véve a forgatókönyve körüli hype-ot(még ha reklám is,akkor sem mernék a semmire alapozni)magasak az elvárásaim.
  Persze biztos nem lesz olyan egyedi,mint szokott lenni,mert mégsem egy szerzői filmjéről,hanem egy sorozat epizódjáról van szó.De akkor is,soha nem hittem volna,hogy annyira fogok várni SW filmet,mint most ezt a következőt.

 17. Ventillátor: Nem, csak az a baj, hogy a nagy “objektívek” ugyanolyan szubjektív véleményt alkotnak, mint azok azok akiknek tetszett. Sőt, ez se baj, csak az sem úgy van ám, hogy akinek nem tetszett az látja az “igazságot”, akinek meg igen az elvakult. Kaka kolléga meg akárhova ír masszívan fikáz, mindezt teszi olyan stílusban ami a tipikus trollok sajátja szokott lenni, az vele a gond, nem a véleménye.

 18. Andree: Most sajnos nem beszél a levegőbe. Gyötrelmes élmény volt látni hogy mennyi végtelen lehetőséget dobtak sutba azert hogy ujraforgathassak az ep4-et. És még annál is kudarcot vallottak. Nem vagyok prequel fan de ide most muszáj:” Így száll hát sírba a star wars szellemisege-tapsvihar közepette”
  George Lucas után szabadon

 19. haterz gonna hate… ;)

  Nekem az SW 7 jobban bejött, mint bármelyik epizód.
  Ettől a videótól meg 25 perce a hideg futkos rajtam…

  Nekem pont az volt a nyerő, hogy hasonlítot a New Hope-ra. Amiben pedig eltért tőle, az nálam dobott az élményen.
  Tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül, és nem, nem az árral sodródok…
  Ilyen stílusú SW-re vártam, meg is kaptam.
  Persze, ha valaki több különbségre/újdonságra (nem “prequel-es” értelemben) vágyott, annak is megértem a csalódását…

  @kakakapitány: külön köszönet azért, hogy nem írsz többet! :)

 20. spoiler?

  Laura Dern-t (Jurassic Park Ellie) megerősítették.
  Ray anyjaként(akár flasback) el tudnám képzelni.

 21. A szomorú az, hogy van a pénzügyi megfontolások, vagy a sok geek, felnőni képtelen hülye miatt nem lehet már normális filmet csinálni.
  Aki most vernyog azon, hogy a VII. rész mennyire semmi újat nem hozott, az szidja teli pofával az előzménytrilógiát, ami viszont hozott.
  Aztán egy harmadik mondatában már hiányolja a kiterjesztett univerzumot, ami az előzménytrilógiából bomlott ki.
  Az tény, hogy Abrams a lehető legkisebb kockázatot vállalta, maradt a régi trilógia világánál, és az előzményekre csak két megjegyzésben mert utalni (az egyik, amikor Kylo Ren említi Fux-nak, hogy klónhadsereget kellene használnia, mert engedelmesebbek, a másik pedig az, amikor Maz Kanata említi a sith-eket), azt hiszem, ez teljesen érthető.
  Bármi mást csinál, sokkal jobban menne a falme-elés.
  Épp ezért, én rettentően félek a VIII epizódtól.És most kivételesen a közönség miatt.

 22. Nekem tetszett a VII rész, és ami negatívuma volt, arról ordít, hogy azokat a geek-eknek való megfelelési kényszer szülte. Ez ennyi.

 23. Scorpion82:
  Mindenek előtt én személy szerint utálom az előzményeket és a hetedik részt is.
  De nagyon rossz felől közelítetted meg a dolgot.
  A te szavaidból azt olvasom ki, hogy szerinted nekem(nekünk) semmi sem jó és csak és kizárólag az eredeti trilógia az amit szeretni tudunk.
  Az előzményekkel nem az a baj, hogy újat hozott, hanem az ahogy ezt a vászonra okádták. Ha azt a receptet követték volna mint az ébredő erőnél, vagyis, hogy minimalizálják a kezdetleges CGI-t és megtartják az eredeti design-t, akkor máris sokkal jobban szeretném őket. Ha ezek mellett még Anakin sem sírta volna el magát percenként és a Vaderré válása nem egy nap alatt játszódott volna le, akkor már egyenesen ugráltam volna örömömben anno amikor kijöttem a moziból.
  A hetedik résznél pedig minden adott volt, hogy passzoljon az eredetiekkel: ruhák egyszerűsége, klasszikus űrhajók, nem giccses design stb. – ilyen téren nem is kellett újat hoznia – de történetileg egy kicsit ezért megerőltethették volna magukat szerintem.. ezen kívül pedig ha hangulatilag nem Star Trek filmet kaptunk volna, akkor tökéletesen elégedett lennék az új filmmel.
  Tudom, hogy a másik oldalt százszor ilyen hosszú érveléssel sem tudnám meggyőzni (nem is akarom), de azért ne legyek már elküldve a picsába azért mert nem nyelek le mindent amit le akarnak nyomni a torkomon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.