10 Cloverfield Lane egy percben

Továbbra sem mutatnak sokat a Cloverfield nevet viselő, de valami bezárt thrilleres hangulatot árasztó filmből, viszont az új teaser sem rossz. Szerintem a felvillantott házas dolog nem a végéről van, JJ nem szúrna ki így velünk.

Öregember két fiatallal egy föld alatti bunkerben. Ennyit tudunk biztosra. Miképp kapcsolódik a Cloverfieldhez? Majd kiderül a moziban.

7 hozzászólás a “10 Cloverfield Lane egy percben” bejegyzéshez

  1. Magára a Cloverfieldre kíváncsi vagyok, viszont nem ilyen folytatásra számítottam. Valahogy nem vonz hogy három embert nézzek egy órán keresztül, vagy akár egész film alatt egy bunkerben. Azért valamiért reménykedem benne hogy ha kicsit is de ennél többről szól a film. Szerintem megnézem, ennyit érdemelhet a Cloverfield név. Remélem nem csalódom.

  2. gondolom semmi köze, ahhoz a Cloverfield c filmhez, csak jó reklám a név használata… aki nem tudja kivárni, az nézze meg a Captivity-t… az valószínűleg jobb is mint ez

  3. Szerintem a trailerben látható rész a film első harmada vagy max a fele és utána átvált menekülős, túlélő horrorba.

  4. ahogy mondja a pali hogy valami jön, aztán hallatszik is a szörny hangja az kurva jó..de ennél a filmnél is, meg az előzőnél is a rejtélyt a lény kinézete jelentette, nem valami történetbeli fordulat
    de mindegy, ez is jó így

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.