17 hozzászólás a “Az eddigi Transformers filmek összefoglalása” bejegyzéshez

 1. Na erről beszélek! És ezt képes valaki ismételten végignézni huszadjára 1700-2400 Ft-os összegért! :) (Közben azzal nyugtatva magát,hogy ez csak látványfilm, kikapcsolom az agyam!)

  Kell a látvány is, nem erről van szó. De ez a fajta látvány/akció már annyira tömény,hogy átesik a ló túlsó oldalára. Pont mint a repkedő Neo vs Smith ügynök.

 2. Továbbra is úgy vagyok vele, hogy a csaták közül egyik sem volt annyira idegesítő, mint az emberek. Mintha az összes szereplő fejenként betolt volna reggelire egy csomag kávét reggelire, olyan agresszív felpörgött állatok. A kínai csávón, amikor a 3. részben szürcsölte az üdítőjét a liftben, Sam üvöltései, a szülei ahogyan viselkedtek az első részben, amikor meglátták a Megan Foxot Sam szobájában vagy a John Malkovich aki arra vágyik, hogy játszadozzon Bumblebee-vel mint egy kiskutyával, John Torturro és Francis Macdormandról nem is beszélve. Ilyen retardáltak gyülekezete…

 3. zsedan: eza videó lényege, hogy hiába látványfilmek elvileg, ilyen szarul megcsinált még a látvány is benne sokszor.

 4. Egyedül az Optimus vs Megatron, Starscream, Grindor harc az erdőben volt jó. Bár abba is belerondít Shia…

 5. Inkább azt lehet mondani, hogy a CGI-al sose volt probléma, a látvánnyal viszont annál inkább. Az első két rész még mozis volt, a harmadikat még otthon végigszenvedtem, a negyedikből pedig már csak a honest trailert voltam hajlandó meglesni

 6. Hát ez egy k*rva rossz videó. A filmek sem nagy számok, elismerem. Bár nekem az első tetszett…

  De ez a videó egy elképzelés nélküli, híg libaf*s.

 7. DnP: nem robotok, hanem autonom robotikus organizmusok a Cybertron bolygóról, tehát van bennük valami szmötyi ami cirkulálván legbelül kifolyik mikor meghalnak, mert organizmusok lévén meg tudnak halni. vége lesz az életüknek.
  Bizony.

 8. hát lehet látványfilm és tényleg húha meg azta de valamelyik folytatás felénél kilőttem mert már fárasztott, hogy csak egymást püfölik a gépek valamelyik részt meg már meg se néztem….nem tudom. de ehet még csak látvány film sem ha nem izgat annyira hogy nézzem……tudom Bay csinál még egy ugyan ilyet és kassza siker lesz az is. és azt se fogom megnézni…. :D egyszerű ez. ő teszi amit kell és én is!!! Well done!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.