Reméljük a FOX tökös lesz a Rozsomákkal

Lehet, hogy még a Deadpool sikere előtt eldöntötték, de a FOX mintha tényleg egy R besorolású Wolverine filmet tervezne. A Fox’s Toy Fairen az alábbi képpel árulták a merchandising jogokat. Ne feledjük, hogy Patrick Stewart is fontosabb szerepet kap elvileg ebben a filmben Jackman mellett.

zfZZ0us

20 hozzászólás a “Reméljük a FOX tökös lesz a Rozsomákkal” bejegyzéshez

 1. Azt nem értem, hogy ha az X-Men Origins: Wolverine nem számít, s ugye utána jött később a The Wolverine, akkor ez most, hogyan lett The Wolverine III? :D

 2. Megnézték a Wolverine-t háromszor és az lett a Wolverine III. Wolverine!!! ( Jóbarátok – Die Hard )

 3. Én azt nem értem miért kell foggal körömmel karommal ragazkodni jackmanhez? Jó színész, meg nem hozta rosszul, de szerintem ideje lenne megpróbálni egy új, ismeretlen arcot, esetleg egy jóval zömökebb jószágot. Vele ha most bepróbálnak egy R -es rozsomákot , egyszerűen fura lenne mert az eddigi karaktere meglehetősen gyerekbarát volt . Új arc kell, akivel egy új vonalon lehet elindítani a karaktert.

 4. elbúcsúztatják, aztán jön az új, nincs ezzel gond.

  Mangoldtól viszont elköszönhettek volna..ő nem akciórendező. Nem csak rajta ment el az előző, de azután kár újra vele erőltetni.

 5. A 2013-as Rozsomák film maximum úgy volt fogyasztható,hogy az ember a rendezői verziót nézte. Kicsit vicces,hogy nem tudnak mit kezdeni ezzel a karakterrel az X men filmeken kívül. Már az eredet film is egy kész vicc volt. (Az egésznek olyan beütése volt mintha a stúdió a forgatás kellős közepén azt mondta volna,hogy “oké! ennyi! elfogyott a pénz! Gyorsan effekteljétek meg, vágás és zene aztán mehet moziba!”)

  Imádtam Jackman-t de már én is azt mondom,hogy jöhetne egy új Rozsi aki már alapból Rated R!

 6. Igen, ez így elég hülyén jön ki, hogy pont a záró epizódra találják ki hogy milyennek kéne lennie egy Wolverine filmnek. Ha meg véletlenül sikeres lesz, majd jön a fejvakarás hogy most hogyan tovább…

 7. zsedan: Azt nem tudom mióta szokták kiírni, de annyira amúgy sem nehéz kitalálni. A filmek többsége a bemutatás után ~4 hónappal később szokott a polcokra kerülni…

 8. De a forgatókönyvet a Green Lantern írója szállítja, ezen az R sem segít. (Pláne ha tényleg Old Man Logan lesz, ahol a szereplők nagy részét nem használhatja a Fox – bár ez ugye még csak pletyka, hogy az lesz)
  Én azt mondom, hogy örülök persze a Deadpoolnak, de remélem nem hiszik, hogy csak a besorolás miatt hozza a pénzt…

 9. Szegény Jackmant sajnálom azért. Megint küzd a bőrrákkal, hiába műtötték meg már többször. Azért a legutóbbi Wolverine filmben is látszott rajta, hogy szálkásabb volt már mint korábban, szerintem rohadtul nem tesz jót neki az, hogy kemoterápia után még felpumálják…szerintem most már tényleg keressenek mást színészt, mert így Brandon Lee és Heath Ledger után Jackman lesz a 3. elhunyt képregényhős.

 10. Hozzák össze Jackman-t Reynolds-al és borítékolhatják a sikert. Szimplán Wolverine fimből már nem nagyon érzem hogy tudnának jót kihozni az eddigiek alapján. De a fent említett kombó ütne nagyon.

 11. Nyílván jót tenne a karakternek, de csak a vértől nem lesz jobb a film, vagy egy akciójelenet. Szerintem Wolverine máig legjobb filmes harca az amikor az első filmben elintézi a villába betörő katonákat és ott egy csepp vér nincs, de nekem nem is hiányzik, mert anélkül is egyértelmű, hogy lekaszálta őket.

 12. Nagyon helyes hogy R besorolású lesz. És nagyon remélem hogy ez nem a kaszabolásokban fog kiteljesedni, hanem végre megkapja a karakter ami igazán jár neki. Szerintem tökéletes elköszönés ez a színésznek a szereptől. Nekünk meg ajándék egy R film ettől a színésztől és ebben a szerepben. Mivel az X filmek PG13-as kategóriájúak, és abba lett ez a szerep beillesztve így közben nem nagyon térhettek el ettől, viszont most már vége lesz a második sorozatnak is, így kicsit elkülöníthették. Ha R-el fejezik be a sorozatát akkor az nyílván ugyan úgy R-el fog folytatódni egy új színésszel, persze csak ha sikeres lesz, márpedig nagyon sokan szeretik a Wolverine-t és Jackmannt is, ráadásul leköszönő film, így szinte borítékolható a szép kis summa. Az utódjának meg meglesz az a nagy szerencséje hogy egy remek színész egy remekül előadott szerepet hagy hátra, ami megadja majd neki a kellő lökést, ha megfelelő színészt választanak.

  Artox!
  Butaságnak tartom egy lapon említeni a Deadpoolt wolverine-el. Gyökeresen eltérő karakterek, más stílusú filmekbe valóak, Wolverine sokkal komolyabb annál a piros pizsamás ugráló majomnál.

 13. Azért Hugh Jackman-t ne vegyük egy kalap alá Brandon Lee-vel és Heath Ledger-rel.

  Hugh J. betegséggek küzd.

  Heath Ledger meg az alkohollal küzdött (az is valamilyen szinten betegség), de az egyik esetben dönthetsz h leteszed az üveget, a másik esetben nem :(

  Brandon Lee-t meg lelőtték. És kizártnak tartom, hogy véletlen balesetről lett volna szó :(

  És rengeteg képregényhős van már akik különböző okok miatt elhunytak. pl. Superman – Christopher Reeve

 14. Doby: Szerintem meg pont ezért működhetne velük a film, mert totál eltérőek ezzel is színesítve lennének a dolgok.
  A film első felében deadpool farkas agyára menne azzal hogy megy a saját feje után a második felében meg észbe kapna h hoppá … lehet neki is be kellene állni kicsit a sorba legalább addig amíg a világ megmenekül vagy a nő megmenekül vagy amit épp kitalálnak h mit mentsenek meg :D

 15. És az miért is rossz h eltérő karakterek? Az a jó, az szüli a konfliktust és a poént…

 16. @Dody Magam sem értem miért jelentene problémát eltérő karaktereket egy filmbe rakni. Technikailag ezzel azt mondod, hogy a Wolverine filmben legyen Wolverine, és semmi más, mondjuk egy üres szobában olvasson fel könyveket. Ha a filmben nem lennének eltérő karakterek akkor egy cseppet unalmas lenne nemde? Jó, valamelyest kiforgattam a mondandód, de talán már rájöhettél, hogy a butaság nem az lenne ha össze raknák őket, hanem ha folytatnák azt az erőszakot amit eddig szegény rozsomák kapott. Deadpool mellett elég kevesen tudnának olyan szintű dolgokat hozni mint Wolverine, nem csak beszólogatások lennének, ki lehetne használni azt az “R” betűt is, akár két részt is ki tudnának bírni együtt, közös “kalandokkal”. Az ugráló majom viszont már túl lő a célon, ha lesüllyednék arra a szintre amire te tetted, említenék pár “ugrálós” részt a farkas barátunktól is, de szerintem magadtól is fel tudod őket idézni.

 17. Na végre megjött az eszük de azt továbbra is rejtély számomra, hogy hagyhatták meg a rendezőt még ha nem is volt bukta a film attól függetlenül elég közepes lett. Deadpool és Wolverine karaktere jól működik együtt a képregényekben több közös sztorijuk is van. De ha Deadpool is benne lenne szerintem adna egy kretén ívet a filmnek ami Jackman leköszönő mozijába egyáltalán nem kéne. Cameo szerep az még beleférne….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.