You’ll Never See Him Coming

A Shane Blackre (egyelőre csak írja, de valszeg rendezi is majd) bízott Predator 3 facebook oldala frissült végre. A képhez fűzött megjegyzés: Here we go again, bro

Úgy tűnik a film címe The Predator lesz.

12733356_451836991674731_2553352093717794126_n

26 hozzászólás a “You’ll Never See Him Coming” bejegyzéshez

 1. Én bizom Shane Black-ben. Elvégre szerepelt az eredeti filmben is. Ki ismerné jobban a Predator univerzumot, mint ő? Ráadásul olyan filmeket irt, mint a Halálos Fegyverek, az Utolsó Cserkész, az Utánunk a Tüzözön, a Kiss Kiss Bang Bang.

 2. nagyobb igénytelen betűket nem tudtak volna a poszterre okádni? és milyen eredeti cím : Predator számozás nélkül… ez aztán ötletes…. örülök, hogy Predator film készül, de ennél azért jobban is megerőltethetnék magukat..sajnos az Iron Man 3 színvonala után bőven van félnivalónk, hiába rendezett régen jó filmeket, az egy nagy kalap fos volt

 3. Alfie : haha ja aki majd teleszarja a wc-t és nyom néhány fingós poént, ahogy a marvel filmekben szokás

 4. Az Antal Nimródos predatorral, mi lett? Az kuka? Vagy ez annak a folytatása? Vagy kánon maradt, csak nem folytatják?

 5. mintha valamikor korábban már felröppent volna egy hír, hogy Black akar egy új predator filmet, biztos jó oka van annak, hogy ennyit ülnek rajta. remélem jó lesz, bár nekem az első AvP-n kívül eddig nem volt sok problémám egyik filmmel sem, amiben szerepeltek ezek a lények, valahogy magát a karaktert mindig eltalálták külsőleg és természetét fakadóan is, csak a körítés szokott kívánni valót hagyni maga után. szóval nem annyira rizikós, mint egy alien mozi.
  legyen sok klasszikus kütyü benne, mint a Predator 2-ben és olyan hangulata, mint a ’87es Predator-nak, akkor szuper lesz.

 6. Óóóóó igeeeen :) Hawkins szerintem kellő gondoskodással all majd a projekthez. És ha egy írónak 10 siker irománya közé (amiből azért nem is egy kult film státuszba kerül) becsúszik egy -két halványabb produkció azért szerintem még nem ok arra, hogy megszólaljon a vészcsengő.
  Shane Black kurva jó író szerintem rendben lesz, a Predator kurva jó alapanyag ……… egy ügyes szereplőválasztással és pofás rendezéssel nagyot fog szólni! Én drukkolok neki, mert imádom a Predatorokat :) ja és természetesen kötelező R !

 7. Szerény véleményem szerint a Predators harmat gyenge volt. Az operatőri munka csillagos ötös, illetve addig a pontig egész jól össze volt rakva,hogy a kis csapat azt próbálja kideríteni,hogy hol is vannak. De utána….

  Jöhet most már az IGAZI harmadik rész. Én még Arnoldot is beszervezném rá. (Ne bántsatok! :) )

 8. a Predatorsnak az első órája tetszett, amikor ledobják őket a bolygóra, összeáll a csapat és a csapdák között vadásznak rájuk, de a végére mindig elalszom

  de olyan idegesítő hogy nem tudják predator 4nek hívni

 9. Az Iron Man 3-ba szerintem jócskán beleszólt a Marvel is. Nem biztos, hogy a rendező cseszte el. Viszont a Predator a FOX-hoz tartozik, akik épp most kaszálnak nagyot egy R-es Deadpool filmmel. Szerintem most minden adott egy jó Predator filmhez.

 10. “mintha valamikor korábban már felröppent volna egy hír, hogy Black akar egy új predator filmet”??? katt a reboot címkére a poszt alján, de tuti nem Black akarja magában, mert akkor semmi nem lenne belőle.

 11. Jobbkor nem is jöhetett volna ez a hír, pont most tartok Predator + Alien Univerzumos maratont. :D Szerintem a legnagyobbat az ütné, ha Schwarzeneggert meg Glovert is behoznák a képbe. De ha valóban reboot, erre nem sok az esély. Mindenesetre én Shane Blackben bízok, és ahogy előttem is említették, a Deadpoolnak köszönhetően remélhetőleg R-es besorolású film készül. Valamint remélem Stan Winston előtt ebben is tisztelegnek és beleteszik az általa megalkotott original Predator jelmezt is. :) Egyébként nekem a Nimród-féle Predators is nagyon adta, de szerintem végig el van találva, jó volt Fishbourne karaktere és fordulata, meg a végén a Topher Grace-es fordulat nekem nagyot ütött. Én örültem volna, ha ahhoz is készül folytatás.

 12. Anno Rodriguez valami olyat mondott,hogy az igazi nagy dobás majd a Predators 2-ben lesz és a Nimródos csak egy lassabb felvezetés…….nekem egyébként tetszett,igaz többet is ki lehetett volna hozni belőle.
  Swarczi és Glover……hááát nem is tudom. Arnold még egész jó kondiban van talán elhinném róla, hogy kellő tűzerővel megtámogatva furfanggal lenyomna egy sebzett Predatort. Na nem face to face puszta kézzel(az még fénykorában sem ment neki) :) hiteles esetleg úgy lenne,hogy Gloverrel karöltve csapdába csalják. Én támogatnám,hogy az öregek benne legyenek csak egy rájuk szabott faszájos forgatókönyv kellene.

 13. Nyilván én is úgy gondoltam, hogy 1v1-ben egyikük sincs már abban a kondiban még egy filmben sem, hogy reális legyen a küzdelem. A kettejük összefogása viszont szerintem hatalmas lenne. Még akár ha csak tanácsadónak is hívják őket alapvetően, aztán elhullanak a “szuperkatonák” és ők veszik kezükbe az ügyet! :)

 14. vagy egy kiöregedett predator-ral is küzdhetnének, ami már csak úgy rejtőzködik, hogy elalszik egy bokorban, minden fegyvere bekrepál és csak nyuszikat lógat a szárítókötélre.

 15. tükör ::: háháháháh na ez jó poén :)))) vagy lehetne az egész a Predator szemszögéből és arról szólna, hogy milyen gonoszak és önzőek is az emberek á lá realizmus… vagy a predator egy való villa mellett ér földet és ott kezd el vadászni élő adásban a szereplőkre !

 16. Nem kellene Arnoldnak vinnie a hátán a filmet, de azért benne lehetne.

  Lehetőség van bőven kérdés melyik úton indulnak el.

  Schwarzi magához vett egy bébi predatort akit felnevelt és ő velük harcol.

  Vagy a papa terminatort küldik a dzsungelbe.(TvP)

  De a viccet félre téve várom és remélem ütős lesz.

 17. @tükör : Ez sem rossz ötlet, de akkor már drama felé viszik a vonalat……… látom magma előtt, hogy egy füstös mexikói kocsmában Arnie, Glover és egy elder Predator tequláznak és régi storykat mesélnek egymásnak, hogy “….. bezzeg az én időmben ……….” :D

 18. A “Predators” gyalázatosan rossz volt, semmi sztori ostobaságok és unalmas, színtelen rendezés. Itthon azért kapott többnyire pozitív kritikákat, mert a “magyar” Antal Nimród dirigálta és nem illett szidni (pedig már az Elhagyott szoba is egy rakás … volt). Amúgy a Kontroll-ban ezerszer több és jobb ötlet volt, mint ebben a Ragadozó-filmnek csúfolt felejthető matinéban. Shane Black tegye oda magát, ne hallgassanak a dinka producerekre, célozzák be az R-t és kevesebb, de minőségibb színészt válasszanak és nem modernizálják feleslegesen – akkor még jó is lehet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.