Forog a Vol. 2. (frissítve)

Kaptunk is egy teaser képet, hogy már most rápörögjünk.

update: Pom Klementieff alakítja majd Mantis-t, de bejelentették még azt is, hogy Elizabeth Debicki, Chris Sullivan és Kurt Russell is játszik a filmben.

10295382_940416249406731_1325115489836585248_o

19 hozzászólás a “Forog a Vol. 2. (frissítve)” bejegyzéshez

 1. Az elején óriási hype volt most meg majdnem csak a fikázók jönnek kommentelni. Was der fick?

 2. Én várom, de kezd unalmas lenni, nem csak a marvelnél, hanem az összes stúdiónál, hogy évekkel előtte már bejelentgetnek minden xart, még a semmiről is fotót közölnek le …

  Hol vannak azok a régi szép idők amikor még egy Transformers 1 is meglepetésként ütött, hogy “jééé nézd már, ebből meg filmet csináltak, és jövőhónapban már adják is” ….
  Vagy még régebbről a Men In Black, vagy Függetlenség napja, ugyan ez volt, hogy a moziplakáton ért a meglepetés hogy hamarosan (pár héten belül) vetíteni fogják.

  Jó elhiszem hogy kell egy kis idő a reklámnak, de miért nem elég mondjuk 6 hónappal a vetítés előtt hírmorzsázni. Es ezt most nem is Humannak írom, hanem a stúdiókat kívánom kritizálni. :)
  Biztos sok stúdióhoz el fog érni :D

 3. Abu: a válasz minderre (nyilvan koltoiek a kerdesek, de nem hagyhatom a levegoben logni oket :D) a studio exec szeme elott lebegeo eves bonusz, amit majd azert kap mert a halalig hypeolt marvel n+1 ujabb 1b+ dollart hozott.

  ontopic: nekem ezzel egyutt sincs kifejezett problemam a marvel cuccokkal, kellemes kikapcsolodas. mondjuk az avengers 2 fenyeben joval felertekelodott nalam a GoG vonal, szoval remelem nem kurjak el.

 4. Teaser kép, teaser trailer, sőt már a teaser trailernek is van trailere. Mire megjön egy film, már mindent tudni róla, így aztán annyi a meglepetésnek. Bizony szép nagy csalódás is lehet a vége, ha az elvárások a jól összevágott reklámok miatt az egekbe szöknek. De ahogy korábban már fentebb írták, a producerek legalább mutogathatják a felfelé ívelő grafikonokat és számolhatják a rengeteg zsét. Én pl. a Force-ból a legelső bemutatót néztem csak meg, kíváncsiságból, viszont a többit szándékosan elkerültem. Baromi felemelő érzés volt úgy megnézni, hogy előtte nem tolták az arcomba az egész filmet. Főleg, hogy csomó jelenet végül benne sem volt a végső verzióban. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.