Podcast: Nyilvános vetítés 504: Shortolás és erdőtüzek

Beosont egy történet központú játék is a témák közé.

504cover

Premierek: Félvilág (A berlini követ rendezőjétől), Spotlight

Témák:
– Spoileres Batman v Superman
– Zac Efron átszédelgett egy másik forgatásra a Bad Grandpa után
– Jackie… Chan?
– Forog a Star Wars VIII, a premierjétől még egy film elmenekült: Ready Player One.
– Harry Potter 8 is jön.
– Előző adásból kimaradt a remek Ice Age 5

Megtekintve: Big Short, Bridge of Spies, Pan, Firewatch

Letöltés, RSS, iTunes.

A tovább mögött helyben is hallgatható.

15 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 504: Shortolás és erdőtüzek” bejegyzéshez

 1. Köszi az adást!

  @Béla:
  Szerintem olvasd el a Ready player one-t. Az írója írta a Fanboys forgatókönyvét is, egy gamer geek bibla az a könyv, ugyanakkor nagyon jól előrevetíti a VR egy esetleges jövőjét, és pláne furcsán összecseng az Oculus rift+Facebook fúzióval.

  Aztán mehet az Armada című könyve is, az még jobb. :)

 2. Olyan kérés lehet, hogy a témák kezdő időpontjaira legyenek linkek youtubeon a descriptionben? Hasznos lenne ha nincs időm végighallgatni az egészet, de valamelyik téma mégis érdekel.

 3. Lassan 1 éve hallgatom a podcastet, szerintem sikerült egy jó beszélgető társaságot összeszedni ehhez. Viszont kicsit odafigyelhetnétek arra, hogy megvárjátok amíg az egyik befejezi a mondandóját, mert zavaró, hogy valaki mindig közbevág. Főleg te human :D
  Amúgy a BvS nekem se tűnik nagy eresztésnek, remélem nem lesz annyira sikeres, hogy a DC megtartsa Zacket hosszútávra

 4. amúgy a TMNT-nek elég nagy a célközönsége, annak ellenére, hogy a ’80as években amiban konkrétan egy poénnak szánták az akkoriban futó marvel és egyéb kiadók képregényeinek a karikatúrájaként, Magyarországon pedig a elsősorban a mostani 30as korosztály ismerheti őket, mert a 90es évek elején a csapból is ők folytak – animációs sorozat, játékfigurák, az eredeti élőszereplős filmek, képregények (az egyik legnépszerűbb képregény volt itthon akkoriban a transformers mellett, mivel kb. 2003ig nem is nagyon volt választék külföldi képregényekből), aztán a mai huszonéves korosztály pedig már az új animációs sorozatokból, meg biztos voltak konzol játékok is, miegyéb, a mostani kölykök meg már az új mozifilmből.

 5. “én is értékelném a könyvjelzős megoldást a videón, ha már felmerült.”

  bárki beleteheti kommentbe youtubeon, nekem nincs rá energiám már.

 6. Human, azt már korábban észrevettem, hogy nagyon BvS ellenes vagy :)
  Most komolyan sztorit és értelmet kerestek képregényekben/képregényfilmekben??? Olyan nincs, ez nem az a műfaj gyerekek! Látványfilm, semmi más! Ne keressetek racionális magyarázatokat rá, mert az nagyon funny! :) Bocsi!

 7. Destrock: nem tudom te milyen képregényeket olvastál, de maguk a képregények elég érdekes történetek sokszor, baromira nem csak a látványról szólnak. Az meg, hogy vannak kétségeim egy filmmel kapcsolatban, a reklámkampány elég gyanús, és elég sok ilyen kampányt láttam már, miért is ellenesség.

 8. Ismét nagyon klassz lett az adás! Az egyedüli baj vele, hogy végül elbúcsuztok, mert annyira el tudnám hallgatni még vagy 3 óráig. De persze érthető, hogy nektek úgy már lehet, nem férne bele a szabadidőtökbe. Még sok Nyilvános vetítést! :)

 9. BvS-nél már az első trailernél látszott mennyire izzadnak azon, hogy eladják nekünk. Annyi mindent mutattak, csak pakolták egymás után a dolgokat “nézzétek ez is benne lesz” szinten. Szóval megértem az ódkodást, én is így vagyok vele. Ennek ellenére a film szerintem nem lesz rossz, de reklámkampány nagyon nem jön be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.