12 hozzászólás a “Szerezzük meg az Oscart DiCaprionak” bejegyzéshez

  1. Nem ertem miert sajnalja mindenki ennyire DiCapriotol azt az egy darab oscart, o legalabb letett mar valamit az asztalra, ellenben mas meg szinte egybol megkapta az oscart mert kimagaslot nyujtott azt eltunt mint szurke szamar a kodben.

  2. Elvileg a készítők azt mondták nincs is vége, egyszerűen csak folyton nehezebb és nehezebb lesz amíg még a legjobb játékos is meghal :)

  3. pappjano: ez nem volt egyértelmű rögtön? mármint már az első szinten is elérhetetlen az Oscar, és később csak gyorsul.

  4. Oscart Stallonénak! Na, jó, DiCaprió nagyon megérdemelné, de mivel ő még fiatal ezért lesz még rá alkalom. Slynak viszont kijárna kvázi életmű gyanánt, mert a Creed sajna nem volt vmi jó.:(

  5. ak-47:

    Azt mondod, hogy a Creed nem volt jó és még egy szomorú smilet is raksz a végére. Hát a pofám leszakad tőled! Mi kell neked?! Never back Dawn, vagy egy amerikai nindzsa 8? Hát komolyan mondom…az agyam eldobom!!!

  6. ak-47:

    Szerencsére nem is egy kategóriában jelölték DiCapriot és Stallonet, így nem nagyon kell közöttük válogatni.

    __

    A játék meg zseinális. :DD

  7. szerintem caprio nagyon jó volt anno a “gilbert grape”-ben, és a “part”-ban. ez a nyálfröcsögős erdőkúszó szinészrepertoár engem inkább zavart, mint tetszett.

    de jó lenne ha oscart kapna, mert akkor talán lenyugodna.
    most nekem az jön le, hogy szinte csak erre gyúr. és ez zavaró, mert valahol, tényleg jó szinész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.