The Sea of Trees-előzetes: Matthew McConaughey meghalni megy az erdőbe

Ez az a film, ami japán “öngyilkosok erdejében” játszódik. Rengetegen mennek oda meghalni, Matthew karaktere is így tesz, csak épp rögtön az elején összefut valakivel, így vár kicsit az öngyilkosságával. Mindezt Gus Van Sant rendezésében. A poszter alatt nézhető a videó.

seaoftreesbigposterJapanesemain1

Inda backup:

15 hozzászólás a “The Sea of Trees-előzetes: Matthew McConaughey meghalni megy az erdőbe” bejegyzéshez

 1. Ezt a filmet mar miota dugdossak, nem veletlenul gondolom, a korai kritikak siralmasak voltak (tavaly Cannesban mar bemutattak).

 2. a rendező jó, a színészek kiválóak, a téma érdekesnek tűnik szóval kíváncsi vagyok mitől van mindenki kiakadva aki látta ezt a filmet

  fosrigón azt írják nyálas és közhelyes, unalmas

 3. ú remélem valami durva akciófilm, ahol gépágyúznak az erdőben és a végén felgyújtanak mindent.. vagy pont ufo invázió lesz, mikor öngyi akar lenni???

 4. Natalie Dormer-rel is volt egy hasonló, the Forest címmel. Csak az horror. Nem igazán értem a stúdiókat, mikor koppra ugyanazzal a fő sztorival csinálnak egy évben két filmet…

 5. MStipee: szóval a húgát kereső csaj egy horrorban az ugyanaz a sztori, mint egy magát megölni készülő férfi egy drámában. Értem. Az oké, hogy a helyszín ugyanaz, de mittomén, nem minden film ” koppra ugyanazzal a fő sztorival” rendelkezik ami a Grand kanyonban játszódik pl.

 6. Óriási mellélövés… McConaughey érdemeiből nem von le semmit, de ez most balul sült el.

 7. mondjuk akkor sem értem miért volt eddig dobozban, mekkanöhi miatt simán visszahozta volna az árát.

 8. Jó, most ennél mellélőttem, de sok példa van arra amikor két filmnek nagyon hasonló (csak hogy ne tudj belekötni) a fő történetszála, de ugyanabban az évben jön ki, két különböző stúdiótól pl: No strings attached – Friends with benefits; The Cave – The Descent; Deep Impact – Armageddon, stbstb
  Talán az egyik kisebb büdzsével dolgozó, vagy két stúdiónak is eladták a scriptet? Nem értem, na. Írhatnál róla egy cikket human!

 9. A trailer alapján gondolkodás nélkül megnézném a filmet, egyrészt imádom az ehhez hasonló drámákat, másrészt McConaughey… úgyhogy ezek az értékelések/kritikák eléggé mellbe vágnak. Ennyire szar tényleg?

 10. MStipee szerintem teljesen jogos amit mondasz, ez már nekem is feltűnt és érdekelne a miértje engem is

 11. bármilyen rosszank is mondják ezt a filmet tuti megnézem. két ilyen színész egy vásznon nekem már egy szuper élmény. mcon és watanabe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.