18 hozzászólás a “A Wonder Woman is forog ezerrel” bejegyzéshez

 1. pár filmben láttam de ritka szar színésznő, nem véletlen, hogy elindult a szuperhős irányba, ide nem kell akkora tehetség

 2. aki szuperhős irányba megy/ment az szar színész??? xDDDDD attyaisten, akkor Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston, Christian Bale, Tom Hardy, Heath Ledger, Jared Leto stb szar színészek? tudod, ha csöndben maradtál volna…

 3. A CBM utálók/lenézők körében általános vélekedés, hogy aki ilyen filmben vállal szerepet, az csak lecsúszott/szar színész lehet, aki sehova máshova nem kell, ezért vállalta ezt el….

 4. ez elég hülye elmélet, hiszen páran még olcsón vállalták el, amikor felfelé ment a karrierjük (legdurvább példa: Jennifer Lawrence tuti bánja már kicsit), páran pedig pont azért lettek felvéve, hogy hozzák a nézőket a nevükkel, vagy mert jó színészek.

 5. Örülök, hogy a teltebb Etta Candy lesz a filmben, ez az egy dolog zavart pl a WW animációs szólófilmecskében is csak, hogy tipikus vékony, szőke libát csináltak belőle, barátság meg sehol.

  Régebben tv-ben is gáz volt szerepelni nem?
  Unalmas már ez a cbm utálat amúgy, nem kell vele foglalkozni, megnézni, ha nem szereted. Én se nézek focit, de nem is basztatom, aki szereti.

 6. Kristen Stewart a twilight-ban volt szar csak, azóta már bőven jobb szerepeket vállal el, Gal Gadot-ot pedig még nem láttam jó szerepben, ő egy modell/szép arc, semmi több.

 7. Ha szar a szerep, Stewart esetében az Alkonyatos Bella, akkor nincs mit tenni, tátod a szád és begyűjtöd a csekket.
  Charlize Theron is modell volt stb, kevés filmszerep alapján lehet eddig megítélni Gal-t. A Triple9-ban is, ahogy hallom eléggé semmi karaktert kapott, ha szar az alap, abból még Meryl Streep is nehezen épít várat. Criminalban nem tudom mekkora jelenléte lesz.
  Szerintem a “modell/szép arc semmi több” dolog elég korai még, BvStől sok dolog függ. De én pl elégedett vagyok azzal, amit láttam tőle. Theront is nagyon sokáig nem tartották többre, aztán pont Patty Jenkins rendezte filmért ismerték el.

 8. Kal-El : Régebbről pl. az Adventureland, Welcome to the Rileys, Camp X-Ray, Still Alice, tavaly meg a Sils Maria felhőiért nyert vagy féltucat díjat. Igazából a Twilight vége óta Stewart és Patinson is bőven vállalható alakításokat hoznak…

 9. Kicsit vicces ez az egész. Ki miért is vállal szuperhős szerepet. Van példa arra is hogy már egyszerűen muszáj, mert lefelé ível a “csillaga”, lásd Will Smith. Cristian Bale meg jó ellenpélda, szóval is-is. Ami biztos hogy mostanában nagyon menők a szuperhős filmek, sok pénzt hoznak, nagyon sokan látják ezeket, és a kampányuk miatt, hogy már a forgatási képekkel is ellepik az internetet, gyakorlatilag egy normál néző csak ezeket látja mert elnyomják a többi stílusú filmet. Nem lennék meglepve hogy ha néhány színész azért vállalna ilyen szerepet hogy “képben” maradjon. Mások meg látnak benne fantáziát, lásd Heath Ledger. Sajnos ritka az ilyen szerep. Mivel sok pénzről van szó így nyilván beleszól a kiadó hogy mi az amit megengedhet a színésznek, úgy hogy itt nem csak a színészen múlik, de majd meglátjuk, illetve meglátjátok, én kihagyom ezt a szuperhőst is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.