Itt a Pete’s Dragon remake előzetese

Rendben, a Disney fogta magát, és remake-elte a Peti sárkányát. Mivel modern időket élünk, és Pete és a sárkány lesz a magyar cím. Nem is ez a lényeg, hanem az árva gyerek, aki az erdőben éldegél a sárkányával. A kissrác mellett Bryce Dallas Howard (Juressic World) és Robert Redford akiket kiemeltek, de kisebb szerepekben is ismerősök vannak.

Első ránézésre jobb fajta családi filmnek tűnik, a poszter alatt nézhető a teaser.

petes_dragon_xlg

17 hozzászólás a “Itt a Pete’s Dragon remake előzetese” bejegyzéshez

 1. így neveld a sárkányod + tarzan. nem értem, hogy hollywood hogy lát ebben potenciált, nincs érdekesebb “mese” amit megcsinálnának? tipikus olyan film amit megnézel és másnapra elfelejted, kortól nemtől függetlenül

 2. Lefogadom, hogy beszélni fog a sárkány, de ezt nagyon próbálják még elrejteni. A kinézete meg gondolom gyerekbarát lesz, szóval egy rendes sárkányhoz semmi köze. Miért nyúlnak olyan dolgokhoz pláne normális filmnél amit nem tudnak életképesen megcsinálni? A másolás meg tényleg csak hab a tortán.

 3. Eszembe jutott a Jurassic Park azon jelenete ennek a teasernek a láttán, amikor Malcolm megkérdi, hogy esetleg láthatnának-e dinókat a dinoszaurusz parkban. Hol van a sárkány? Nem bírtak berakni egy jelenetet szemből? A tekintet a legkifejezőbb egy CGI lénynél. Így is nehéz lesz átugorni az elmúlt évek sárkányos filmjeit, mert azért a Dragonheart vagy a How to train your dragon elég magasra tette a lécet. Az Eragon az már határeset. :P

 4. Artox: mármint mit másol? a Peti sárkánya 1977-es film, a How To Train Your Dragon pedig 2010-es

 5. Ha jól emlékszem, akkor az eredeti egy élőszereplős film, amibe “belerajzolták”, beleanimálták a sárkányt. :) Én gyerekkoromban láttam többször is a filmet, nekem nagyon tetszett.

 6. Mifelénk igencsak sok mindeniben megragadt az eredeti film (25-30-as korosztály), és sokszor szoktunk röhögni egy-egy felemlegetett idézeten.

  Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki belőle. A fa mögött rejtőző sárkány csak nekem para?

 7. @Human Nos ez egyértelmű volt a poszt alapján, és bevallom az eredetinek a közelébe sem szagoltam még, viszont a trailer alapján egy az egyben Tarzan+Httyd kombónak néz ki. Nem látok benne eddig fantáziát, így a rebootnak sem látom értelmét. De tévedhetek is, ez csak teaser.

 8. 3. DarkEagle

  Azért a Fairy Tail jóval más történetű, de nagyon jó manga/anime.
  (azt sem engedném hollywoodi ember kezébe megfilmesítésre)

 9. Én kíváncsi vagyok. Olyan, leülünk a gyerekekkel és filmet nézünk mozinak tűnik. Könnyen emészthető vasárnapi szórakozás. Kis kellemes időtöltés a tévé előtt a kis családdal. Legalább is remélem. Egyébként az elején nekem is a Maugli ugrott be, kicsit furcsa is volt hogy ez mellé bejön egy sárkány.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.