Képeken a Civil War

Hopp, a borító mellé képek is járnak, csak nem szúrtam ki rögtön. Az a helyzet, hogy a tovább mögött szerintem még spoileres is az egyik.

image (3)

image
image (1)

image (2)

human
írta
2016. 02. 22. 16:02
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Képeken a Civil War” bejegyzéshez

 1. Ki a símaszkos úriember, Ő lenne a spoiler? Vagy nem értem, Freeman? Emberek állnak, mi ebben a spoiler?

 2. Thomasslord- Crossbones, ő volt a 2. részben a parancsnok, aki a négerrel bunyózott és a végén mégis túlélte.

 3. Ebben semmi spóóójler nincs, kb a rajongók úgy is tudják mire számítsanak a film végén :) Persze lehet eltérnek a képregényektől.

 4. 1.kép: Csóóókooot!!! :D

  Egyébként: Martin Freeman és Crossbones hivatalos képeken nem akkora spoiler, mert eddig is benne voltak a trailerekben( igaz, csak kicsit látszódtak). A nagy dolog inkább Daniel Brühl és Tom Holland totális hiánya eddig a reklámkampányból! A kérdés már csak az: kibírják-e a soron következő, valószínűleg utolsó trailerrel ne mutassák meg őket? Én komolyan biztos voltam benne, hogy használják Spidey-t a reklámkampányban, de most meginogtam! Lehet marad a meglepetés a moziban? :D

 5. Scholes75 : Már a múltkor is beírtad ezt a spoilert és ki is moderálták… Aki kicsit utánaolvasott, az tudja, hogy mire számíthat. Legyél már tekintettel más okra, hogy nem lövöd le a cselekményt! Ennyire nehéz magadban tartani? :S

 6. Tudom, hogy nem SW-ről szól a film, de azért remélem, hogy most megmutatja mit tud. Szívesen látnám a képregénybeli változatát, de ugye ez esélytelen.

 7. A hangzatos címek… Ultron kora = pár napos csetepaté Ultronnal, és a spawn-jaival….

  Polgárháború = pár napos csetepaté és verekedés egy maroknyi ember között.

  Az X-men: Apokalipszis legalább indokolt lesz, mert így hívják a karaktert, és arra is készül, valamint meg is próbálja megcsinálni, a trailer alapján közel is jut hozzá…

  Na mindegy, valószínűleg én vagyok már túl öreg ezekhez. A Civil War valószínűleg a jobb marvel-példányok közé fog tartozni. Ebből az univerzumból a kapitányos széria talán az egyetlen, ami filmként is megáll, nem csak látványos, ám műanyag “vászonképregény”.

 8. Azért jó bevételt hozó vászonképregények ezek. Bár a magyaroknak lenne egy ilyen eladható terméke, ami évente 2-3x szépen fial is. ;)

 9. Nem mondtam, hogy nem eladható, csak én unok már két-két és fél órás techdemókat nézegetni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.