26 hozzászólás a “A Gods of Egypt videójáték főellenségei?” bejegyzéshez

 1. God of War helyett God’s of Egypt jó kis spin-off. Filmként sajnos értékelhetetlennek tűnik

 2. Ha nem Alex Proyas lenne a rendező azt mondanám h tipikus imdb 5.5 ös film, de így kíváncsivá tett

 3. Én kíváncsi vagyok rá. Agyzsibbasztónak pont jó lesz. Semmit sem tudok a történetről, az egyiptomi mitológiáról, és szerintem a film végére sem fogom tudni, de nekem megéri majd azt a másfél órát. Úgy indulok neki hogy nem veszem komolyan, és így csalódás sem fog érni. Játéknak tényleg jó lenne. Érdekes, ezt a sok sárgás barna színt nem nagyon értem a posztereken, már a korábbiakban is kisült tőle a szemem, de itt is nagyon durva a szín. Miért van ez? Ezzel mire akarnak utalni?

 4. Nem értem amúgy mi ez a nagy felháborodás a film körül. Ez egy Clash of the Titans kaliberű film lesz az aktuálisan felkapott színészekkel, rövid időn belül feledésbe is fog merülni. A szín meg amúgy talán arra enged következtetni, hogy minden aranyból van. Mellesleg ezt egy Asylum filmhez hasonlítani ahogy páran itt már megtették nagyobb ostobaság mint ha egy Inception-höz hasonlítanám. Ne legyünk már vakok könyörgöm. Mindezt egyébként úgy, hogy nem valószínű, hogy megnézem akár itthon a filmet, bár talán egy kis csipsz mellé még el is mehet egy unalmas délutánon, de ez a fikázás amit minden poszt alatt kap nevetséges és szánalmas.

 5. Dody és Artox: Yep, arany, meg Nap, meg veszett sok homok. Gondolom.

  Egyébként én se értem ezt a nagy felháborodást, a Warcraft-nál meg tök oké, hogy full CGI az egész, csak mert az tényleg játék adaptáció?
  Az egyiptomi témáért én nagyon hálás vagyok, a Csillagkapu óta nem rémlik ilyesfajta film, azt meg a sorozat is lazán verte minden téren.
  Persze, várható, hogy valamivel úgyis elcseszik, de előre ne alázzuk már ennyire szerencsétlen filmet.

 6. Én a mai napig nem értem, miért lenne ez a film rosszabb, mint pár másik CGI-vel telepakolt film? Az Avatar is hótthalál tele van CGI-vel, attól mégis mindenki elalélt :)

 7. Skye217: most direkt játszod, hogy nem olvastad a Warcraft kommenteket? nagyon sokat szidták a CGI-t

 8. human: Naná, de ott az általános hangulat attól még pozitív, merthogy biztos csak a trailerben ilyen, a filmben jobban néz majd ki, meg jajjdevárja mindenki (igen, tudom, hogy sok múlik azon a filmen), szóval attól még megy az optimizmus. Itt meg…? Ha egy-két bátor ember le nem merné írni, hogy hát ez azért még lehet jó, csak és kizárólag az menne, hogy “Hát ez szar lesz, de otthon alvás előtt azért megnézem” “Hogy néz már ez ki” Satöbbi. De ha csak én látom így, akkor elnézést, visszavonom.

 9. Skye217: nem véletlen, hogy a két trailer után miképp állnak az emberek hozzá, hiszen ez nem csak a CGI-tól függ, csak te egyszerűsítetted le ennyire elsőre.

 10. human: Nézd, te értesz hozzá, plusz ez a te blogod, szóval nem fogok vitatkozni. Én csak azt mondom, hogy én nagyrészt ezt láttam a hozzászólásokban. Meg én így trailer alapján egyszerűen nem látom, hogy a CGI-on kívül mi a hiba a filmben, bár valószínűleg azért, mert baromira elfogult vagyok (nagyon-nagyon szeretnék több mitológiai témájú filmet, ami jó is). Szóval bocsi.

 11. Skye217: Elég sok filmbuzi jár ide akik már nagyon sok filmet és még több trailert láttak. Sokan már betudják lőni trailer alapján milyen lesz a film és ez általában 95%ban be is jön. Az más kérdés hogy sok kommentelő vélemény nyilvánítása a béka segge alatt van.

 12. Értem én, csak annyira szeretnék hinni benne, hogy jó lesz… :( Bár valószínűleg pont emiatt fogok még nagyobbat csalódni, de vagyok ennyire mazochista XD

 13. Durva azért, hogy 140 milla a büdzséje ennek a filmnek.
  Amúgy tényleg, videójátéknak egész jó lehetne :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.