Forog a Baywatch

Most komolyan, ez a két csávó.

12742244_10154163492909384_8784314561390665412_n

Egy kis table reading.

12744719_10154163196084384_3015045382993213707_n

human
írta
2016. 02. 23. 16:40
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Forog a Baywatch” bejegyzéshez

  1. ahogy The Rock mondaná: IT DOESN’T MATTER :D
    amúgy meg a Baywatch anno is csak két dologról szólt: izmokról, és női mellekről, azaz leginkább az utóbbiról, a felhozatalból meg úgy tűnik, nem szakítanak a hagyományon ;)

    a film létjogosultsága ettől persze még nem áll túl szilárd lábakon

  2. De utálom ezt az Efron gyereket.
    Nem mintha várós lett volna, de ha főszereplő lesz, kerülni is fogom. Jó messziről.

  3. Ez a Zac Efron amennyire nyálas kis k.cs.g, annyira van benne egy DiCaprio pályafutás lehetősége

  4. Sokan szídják a készülő szellemírtókat(megjegyzem az eddig látottak alapján jogosan) De ez nekem még azon is túltesz…Ebből minek filmet csinálni? Még ha egy új sorozatban gondolkodnának az még lehet működne. De én nem tudom elképzelni, hogy ebből a témából jó filmet csináljanak csöcsök ide vagy oda. Még egy Knight Rider vagy Macgyver film is jobb lenne mint ez. Eddig nem tudtam , hogy Efron is benne lesz így már aztán tényleg egyáltalán nem érdekel engem sem.

  5. És az igazi fordulat. Nudista strandon dolgoznak, így mindkét nem megkapja a maga adagját. Baywatch : 50 Shades of California alcímmel. :)

  6. Vajon itt is dug mindenki mindenkivel, mint anno a sorozat forgatásakor? :D :D :D :D :D
    Amúgy teljesen fölösleges ebből filmet csinálni. Mi lesz a történet? :D
    Mondjuk nálam a dagadt női szellemirtók még mindig hányingerebb….. NA ANNAK AZTÁN TÉNYLEG 0 értelme :D

  7. Most már rákérdek: mi ez a hüvelyujj, kisujj mutogatós póz? Ezzel fejezik ki, kinek mekkora vagy mi?

  8. Nekem ebben csak Efron Randolph szemüvege jön be :P :)
    Bocs az OFF-ért, de ebben több tényleg nincsen

  9. Gyorsan megnéztem, a Hawaii kultúrából ered, “Shaka sign” a neve, állítólag baráti szimbólum, üdvözlésre is használatos, és népszerű a szörfösök körében…

    Hát, én csak a középsőujj verziót ismerem. :D

  10. Persze, nyilvan azert rakjak bele mindenbe mert “csak szar filmeket termel”. Nyilvan meg van a szint amin mozog, de azt teljesen jol csinalja. Erdemes azert azt is megnezni honnan jutott hova filmek teren. Efron gyerekkel sincs semmi baj. Szokas szerint megint mindenki k*csog, meg gyoker meg szar. Miert csak ezt latni a kommentekben allandoan.

  11. A Rockot alkalmazó studiók profitot hozó filmeket termelnek, legyenek szarok – mert valljuk be, nagyon szarok – de üzletileg sikeresek. Attól, hogy zabálja a nép, nem tudsz egy érékes filmet se mondani amiben játszik. Így működik a világ, nincs ezzel semmi baj. De ne mondja senki, hogy A listás filmjei vannak.

  12. Sztem mindenki maradjon nyugton az oltassal, nem mindegy ki feszit foszereplokent? a lenyeg h a csajok jok lesznek, es tuti minden egeszseges ferfi allo cerkaval nezi majd a filmet amikor azok a csajok szuk furdoruhaban mozognak 90 percig…izmok es minosegi mellek, ez most errol szol, ha meg a klasszikus kell mert fan vagy akkor nezd meg az eredeti sorozatot, itt azt nem kapod vissza.

  13. Tenessy: mit értesz A lista alatt? Csak mert a tavaly egy olyan filmben volt ami átlépte az 1 milliárdot, szóval a Rock simán A listás sztár, mostanra ő lett a franchise mentő odakinn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.