Ömlesztett Warner: Batman, zene, poszterek, Justice League forgatás, Flash

Még egy zenét feldobtak a netre a Batman v Superman soundtrackjéről: is she with you?

Zack Snyder ezzel a sneak peekkel jutalmazta a rajongókat. Azt kell nézni ami a háttérben van.

cb2xyv5viaeosno

A Warner bejelentette, hogy április 11-től forgatják a Justice League Part 1-t. Valahogy pont olyan az időpont, ami még lefújható, ha a Batman v Superman alul teljesít. Szóval igyekeztek a pletykák ellen harcolni, de csak olyan félgőzzel. Bla bla, csak a pletyka miatt jelentették ezt a dátumot be, ez 100%.

Henry Cavill gyerekeket faggat arról, hogy ki a kedvencük, Batman vagy Superman.

Kiadták a múltkori karakterposztereket jobb minőségben. katt katt katt.

batman_v_superman_dawn_of_justice_ver12batman_v_superman_dawn_of_justice_ver13batman_v_superman_dawn_of_justice_ver14

Azt már tudjuk, hogy ki szállította Bruce Wayne kocsiját. Vagyis Affleck beugrott egy Jeepbe, hogy árulja azt, miközben Metropolis darabokra esett.

22 hozzászólás a “Ömlesztett Warner: Batman, zene, poszterek, Justice League forgatás, Flash” bejegyzéshez

 1. Nem hiszem, hogy lefújnák…mondjuk azt se, hogy rosszul teljesítene a film. Szerintem nem osztották volna ki az 1 héttel előbb megnézheted a filmet imaxben totál ingyen kártyákat anno, ha nem bíznának a filmben, ahogy azt a pletyka sugallta. Oké, hogy tuti rajongók azok, akik majd odamennek és valószínűleg ismerik is a képregényeket, de pont ezért nagyobb elvárásokkal is mennek oda. Mikor voltak csendesek a fanboyok, ha valami szar volt? 3 éve majdnem mindennap feljön a Man of Steel egy cbm vitában :D szerintem elég magabiztos a WB
  Lehet, hogy volt már olyan, hogy lefújták a filmet, pedig már majdnemhogy forgatni kezdték (Justice League Mortal?) de annál nem jelentették be, hogy készül, éshogy mikortól.

  Flashből, amennyit látni lehet az okés eddig…Mera conceptet is közelebbhoznám.
  Lex poszter jó…settenkedős

 2. Human nincs üldözési mániád?ez annyira nonszensz.. Áprilisban szólnak Zack-nek: hé Zack álljatok le szedjétek össze a cuccokat megyünk haza 30 millával nyitott a Batman v Superman.. :-D

 3. Még mindig úgy érzem, hogy baromi sok dolgot akarnak egy filmbe rakni, és a többi hasonló felépítésű film sorsára jut.

  -Superman hatása a világra
  -Minimális Batman múlt
  -Kettő közötti konfliktus, majd harc
  -Luthor háttér befolyása
  -Doomsday-szerű valami
  -Wonder Woman
  -Aquaman is elm benne lesz valamennyit

  Bocs, de ez szerintem nem fog normálisan összejönni.

 4. Az majd egy jó kis ropogós rendezői változat lesz mmm

  Luthor mellé venném Doomsdayt, csak egy eszköz, ahogy Lex belefolyik majd ugyanúgy a kettő közötti konfliktba is még Dooms előtt.
  Aquaman csak cameo
  Wondie a WW kosztümös Doomsday harcon kívül, eddig többször volt látható Dianaként, volt ugye a bordó ruci, a partyn, ahol Bruce és Clark találkozott, egy fehér kosztümös, egy ezüstös estélyi, és volt a kék kosztüm a forgatási képeken, az már ugye akkor 5 különböző jelenet, aminek a hosszúságát ugye nem tudni, meg, hogy mi marad benne végül a mozis verzióban, remélem azért több lesz.
  Superman hatása vmi Watchmen szerű montázsban is ellőhető már az elején a filmnek, aztán persze a tárgyalás már mehet a kettő közötti konfliktus részbe is.
  Szerintem belefog férni a lényeg, aztán még több részlet és fanservice jöhet a rendezői változatban

 5. zsedan: Inkább mint aki 1 hete nem aludt. Elképzelni sem merem, hogy milyen mocskos nagy hajtás lehet ott mióta csak megfogant egyáltalán a film ötlete.

 6. Poént félretéve, persze, stressz alatt lehetett nem kicsit a stúdió elvárásai/változtatásai miatt.

 7. Igazából majdnem mindegy milyen lesz a film, valószínűleg sokat fognak vele keresni, valószínűleg mindenki elmondja majd, hogy egyszer meglehetett nézni, szóval nem pénzkidobás volt, és valószínűleg a rajongók oda-vissza lesznek érte.

 8. Snyder tényleg brutálisa néz ki, rossz értelemben, legutobbi képeken még testépitő volt, most meg Bale a Fighter-ből…

 9. Flash+ Arthur ruhaja+Cyborg+ valszeg egy uj Batman szerko lehet? Kicsit modernizaltabb stilus, amolyan Arkham games jellegu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.