Daniel Craig valószínűleg tényleg felhagy a Bond filmekkel

Bár nem 100%, de a Shortlist készített egy interjút Mark Stronggal (aki a Grimsby-t reklámozza), amiben szóba került, hogy a kopasz feje milyen jó lenne Bond gonosznak.

bond

A színész válasza:

Do you know what, I’d have loved to have played the villain in a Bond movie while Daniel was doing it because he’s a pal and that would have been great.

Avagy még Craig mellett lett volna szívesen gonosz. Aztán ledobta a bombát (ami azért nem lenne akkora meglepetés, tekintve Craig alakítását a Spectreben, és a folyamatos pletykákat arról, hogy ez volt az utolsó Bondja, mert öregnek érzi már magát a szerepre.)

But I think he’s come to the end of his Bond time and so it’s probably never going to happen, but that would have always been great.

Úgy gondolja vége a Craig érának a Bond filmekben, szóval már nem fog összejönni a fenti…

De a stúdió még bőven meggyőzheti azért Craiget, gondolom vannak eszközeik, meg kamionjaik. Yay or nay lenne ez a pletyka?

human
írta
2016. 02. 25. 03:59
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Daniel Craig valószínűleg tényleg felhagy a Bond filmekkel” bejegyzéshez

 1. Bár csak igaz lenne a pletyka. Nem hiszem, hogy a stúdiónak megkellene győznie Craig-et. A Spectre-ben kimondottan szar volt, a rajongók fele meg utálja. Miért kellene megtartaniuk?

 2. a skyfall és a casino royale engem rátudna venni, hogy megnézzem, ha újabb Bond-ot vállalnak vele, annak ellenére, hogy a spectre volt számomra a legrosszabb minden idők bond filmjei közül, de végülis még az is jobb, ha ezzel zárják ezt a korszakot, mintha még egy ilyet csinálnának…

 3. Hát a Skyfall gigászi sikere után olyan buta sztorit sikerült megint összehozni, rossz volt nézni. Pedig én bírtam a karaktert, de szerintem se kéne most már erőltetni ezt.

 4. Epp a napokban lattam a spectre-t, azota is azon tunodom, hogy mi volt ez a szar? Nulla izgalom, nulla akciok, es meg sorolhatnam…

 5. Hát elég uncsi azt a fa pofáját bámulni. Tessék megnézni a régi Bondokat. Humorosak, sármosak voltak, értettek a nőkhöz. Ez a Bond ökölbe szorítja az arcát, aztán minden nő szétteszi a lábát.

 6. Részemről egyértelműen yay lenne. Még a Lazenbys bondot is szívesebben újranézném Craignél, pedig azt kiváltképp utáltam.

 7. Kakaó: Egyetértek. Mostanra már mindent kivettek a karakterből, amitől érdekes volt számomra. A humor erőltetett, nincs sárm, nincsenek kütyük, udvarolni sem tud. A Spectre-ben nagyon bunyóznia sem kellett egy jelenetet leszámitva.

 8. Azóta se néztem még meg Spectre-t nekem Skyfall is nagy csalódás volt.
  4 filmet letett, ennyi is lesz szerintem.

 9. Nekem a Spectre kapcsán mindig az az érzésem, hogy Mendes és Craig direkt csinálták szarra, hogy még véletlenül se kelljen még egy Bond filmet csinálniuk… :D

 10. Bástya:

  Mert a Skyfall sztorija nagyon okos volt: M néni bántott, most jól megbosszulom mert egy kis rinyapina vagyok aki azóta is azon sír…

  A Spectre atmoszférája meg az egész film bejött nekem. Jobban mint a Skyfall. Nem tudom miért tartják szarnak, komolyan nem értem mitől rosszabb mint a Skyfall. Max. a végső akicójelenet volt erőltetett az MI6 központban. A zenék pedig kibaszottkurvajók voltak, sokat adtak az atmoszférához, főleg az ambientes, szintis szállások voltak jók.

  Én bírom Craiget is. Jöhetne még vele Bond.

 11. A “realizálás” jót tett a Batman filmeknek,de a Bond filmeknek nem!
  Szóval számomra a legutóbbi 3 Bond alkotás inkább valamiféle másodlagos akciófilm,mintsem része az egésznek!

 12. Lenny: Ezt én sem értem. Semmivel sem logikusabb az a történet, hogy minden másodpercre pontosan ki van évekkel előre számolva (meg pont akkor fogják rákötni a fertőzött laptopot a hálózatra, amikor kell), mint hogy Bond besétál a sivatagi bázisra, mert úgyis lesz valahogy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.