30 hozzászólás a “Őszintén válaszol mindenre” bejegyzéshez

 1. Pont tegnap néztem meg az elsot. Tok jo film. Meltanytalanul alulertekelt. Amy milyen muli benne. Hat még Zod.

 2. Mocskos mód várom a filmet, csak azt nem értem, hogyha a folytatásnál beleszövik a man of steelt, mint előzményt, akkor a Zod konfliktusnál hol volt Batman,Wonder Woman és a többi Justice tag?

 3. A Deadpool elott volt szerencsém látni az elozetest, hát valami iszonyatos volt. Amikor WW megjelent, már én éreztem magam kinosan. Pedig az elso filmmel semmi bajom nincs, de ebbe tul sok mindent akartak belezsufolni, félek hogy hatalmas bukta lesz.

 4. Garfield, igazából csak Barry a kérdés. Mert ugye cyborg a JL el egyidős, akkor jön létre amikor támadják a földet. Hal gondolom az űrben csinálja a melót, Batman ott volt, Aquaman meg még ugyan csak nem volt akkor, ő is csak a támadásnál jelenik meg. De gondolom majd kitérnek rá. Biztos vagyok benne, hogy mindent szájbarágnak majd, mivel univerzum alapozás lesz. Talán túl részletesen is majd.

 5. Az R bluray bejelentésével tökön lőtték magukat bevétel szempontjából.
  Jó persze, anyu apuval majd mennek a bencusék nyitáskor, de pl. engem már tuti elvesztettek azzal hogy vásznon nézzem, és erősen kétlem hogy ezzel egyedül lennék.

 6. nem: Nem értek egyet. Én pl. elmegyek moziba, élvezem a filmet (már ha nem lesz csalódás), fél évvel később pedig újrázok az R kiadású bluray-vel. ;) Már alig várom.

 7. Nem. tudod mikor néznèm a BvS-t otthon..szerintem aki otthon nézi az vessen magára.. Én egy Imax vetitést is(!!) tervezek kegyetlen lesz akkora vásznon.

 8. Pontosan, az ilyen azért megéri a mozivásznat. Meg eleve az élmény a haverokkal. Otthon ez teljesen más, oda a rendezőinek nagyon örülök is. Watchmennél is így volt a sorrend, és úgy is volt kellemes.
  Én amúgy már ezt az egy hónapot se bírom ki :D

 9. Garfield
  Ezen nem kel fennakadni, ha a Bosszuállók gárdáját nézzük, ott is hol együtt nyomulnak, hol külön, pedig nyilván mindenki tud minden problémáról ott is. + itt még Supermant nem tudják hová tenni, Batman is ellenségként, veszélyforrásként tekint rá eleinte, így nincs team up

 10. Nagyon remélem, hogy a Flash film miatt nem lesz kényszerű leállítás a Flash sorozatnál. Már így is két karakter ment rá a Suicide Squad miatt: Amanda Waller és Deathstroke

 11. 12. nem:

  Én nem fűznék nagy reményt az R verzióhoz a helyedben, attól tartok csalódás lesz. Le merném fogadni, hogy csak néhány jelenetre rátesznek egy kis CG vért oszt jóvan jellegű lesz a dolog. :(

 12. Mennyi rosszindulatú ember van, akiknek fingjuk sincs mi lesz előre és itt úgy beszélnek, mintha tudnák. :/

 13. Azt nem tudná valaki megmondani, hogy mikor kezdik meg a jegyértékesítést? Star Wars-nál ugye 1 hónappal a premier előtt már lehetett kapni. Mondjuk ott nyilván nagyobb volt a hype, de bízom benne, hogy 1-2 héten belül a kezemben lesz a ticket. :)

 14. Ati7: Hát a Star Wars esetében egészen pontosan 2 hónappal hamarabb kezdték meg a jegyárusítást. Itt szerintem nem lesz ilyen. Inkább úgy tippelek, hogy előtte való héten hétfőn, azaz 14-én kezdik meg.

 15. Soldierdsgn: hát ilyen általánosításnak semmi értelme, mert ennyi erővel “mennyi olyan ember van, aki nem akarja észrevenni a jeleket”

 16. Ati7: pécsett az uraniaba már két hete megvettem előre a jegyeket, de az első premier vetítések fullra beteltek már. Itt volt ilyen nemcsak Star Warsnal.

 17. Play, ors: Köszi szépen! :) Neten még semmi, úgyhogy azt hiszem majd beballagok vmelyik plázába kérdezősködni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.