The Light Between Oceans-előzetes: Fassbender és a fogadott gyerek

Valami bestseller alapján készítette új filmjét a depresszív párkapcsolatok királya, Derek Cianfrance (Blue Valentine, A Place Beyond The Pines). A történet szerint egy pár (Fassbender és Alicia Vikander) nyugiban él a tengerparton, amikor egy odasodródó csónakban találnak egy gyereket. Sajátjukként nevelik, de egyik nap feltűnik az anyja, aki mérhetetlenül szomorú, és nem tudja, hogy fia életben van még. A pár pedig egy elég nehéz döntés elé kerül…

lightbetweenoceans

Az előzetes a tovább mögött nézhető.

human
írta
2016. 02. 25. 17:20
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “The Light Between Oceans-előzetes: Fassbender és a fogadott gyerek” bejegyzéshez

  1. Eléggé meggyőző az előzetes. Kérdés, hogy ezt vajon akkor forgatták amikor még együtt voltak vagy utána amikor már szétmentek Fassbender és Vikander? Mert mind a két esetben érdekes lesz figyelni az összes rezdülésüket, még ha csak egy szerepbe is bújnak.

  2. Én oda jutottam, hogy mára Alicia Vikander a kedvenc színésznőm. Iszonyat tehetséges szerintem, csupa csillagos ötös alakítást láttam tőle eddig, és ráadásul még szép is. :)

  3. Jó, lehet elfogult vagyok a pofija miatt. Csak 3 filmben láttam eddig, de azokban nagyon jó volt: Ex Machina, Uncle, és a Dán lány.

  4. Ha az emberi érzelmek legmélyebb bugyraiban való elmélyedés, a fájdalom és önfeledt boldogság határán való egyensúlyozás jelentette drámai percekről akarnánk filmet készíteni, akkor az abortuszon éppen átesett nőkkel készített életút interjúk csokrát dokumentarista stílusban tálalnám a nézőközönség elé.

    Szem, illetve szék nem maradna szárazon a mozikban olyan betyár komoly, nehezen emészthető kolosszális alkotás lenne…épp annyira álságos és mesterkélt, mint a fenti trailer. SZVSZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.