Precious Cargo-előzetes: Bruce Willis a rosszfiú

Újabb akciófilm Bruce Willis-szel, csak most épp ő a gonosz. Elrabolja egy tolvaj csaját, és váltságdíjként egy munkát, gyémántrablást követel tőle. Aztán változik a deal. Willis mellett Mark-Paul Gosselaar, Claire Forlani, John Brotherton, Lydia Hull, Daniel Bernhardt, Ashley Kirk és Nick Loeb tűnik fel. Kik? Ja, Forlanit ismerem.

Rendben, teljesen B-nek néz ki, és Bruce nem erőlteti meg magát, de olyan nézhető B-t sugall, nem a szokásos béka segge alatti gagyit. A trailer a poszter után nézhető.

precious_cargo_xlg

16 hozzászólás a “Precious Cargo-előzetes: Bruce Willis a rosszfiú” bejegyzéshez

  1. Így hirtelen nem is tudom megmondani, milyen filmben volt Bruce Willis a “gonosz”, ettől már érdekes. A 16 utca ugrik be csak most, de igazából ott sem volt az.

  2. A legrosszabb poszter amit valaha láttam…Olyan mintha a srác háta ketté lenne törve. Nem hiszem el, hogy aki összedobta az nem látja…

  3. @Vajda Gábor (@Gabor_V) a Sakálban volt gonosz Bruce bácsi és azt akkor sztem nagyon jól hozta.

  4. Pár éve már visszavonulhatott volna pár évre pihenni, mert olyan szinten egyarcú “színész” lett belőle, hogy szépen lassan mindenkivel sikeresen elhiteti, milyen nehéz is a munkája egy hollywoodi legendának… Johnny Depp dettó.

  5. halo: Nem szokasom posztert fikazni, de ez olyan szar – es ugy, ahogy leirtad-, hogy azert klikkeltem ide, hogy ezen sirjak. Amit meg hozzatennek: a tolvaj gyerek megtanulhatna rendesen fogni a pisztolyt.

  6. Bruce Willistől mára max 1 Utolsó cserkész folytatás érdekelne, mert az Qva jó volt anno…

  7. Lehet fogadásokat kötni, hogy ténylegesen mennyit fog Bruce szerepelni a filmben. Szerintem max 12 perc összesen.

  8. Szerintem Bruce élvezi ezeket. Ő a sztár a forgatáson, nem kell gyúrnia rá, kevés energia befektetéssel kap pár millcsit. Én is ezt tenném vén fasz koromra.
    Amúgy ez a szerep illik az unott fejéhez. Több negatív karaktert kéne játszania.

  9. Garfield: Utolsó cserkésznek folytatás? Minek? Régen egy Die Hard folytatásnak is örültünk volna, csak sajnos azt meg is kaptuk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.