Voyage of Time-képek: Malick ledobta a láncait

Terrence Malick dokumentumfilmmel jön legközelebb, mármint a Knight of Cups után érkezik. Nem szarozik, hiszen a film az életről, az időről, a halálról, az univerzumról fog szólni, olyan Koyaanisqatsi módra. Két verziója lesz rögtön, 40 perces IMAx Brad Pitt narrálásával, és egy film hosszúságú Cate Blanchett hangjával.

voyage-of-time-still-1
voyage-of-time-still-2
voyage-of-time-still-3

8 hozzászólás a “Voyage of Time-képek: Malick ledobta a láncait” bejegyzéshez

  1. Kidobja a Tree of Life-hoz forgatott cosmos részt kicsit kibővítve, keressünk egy kis pénzt felkiáltással?

  2. Az élet fájában ez volt jó. Különben meg azon kevés filmek egyike volt, amitől úgy éreztem, hogy szétverem a készüléket. Elég kemény, amikor a saját komplexusát levezeti az ősrobbanástól a dinoszauruszokon át odáig, hogy “apa szigorú volt és elhagyott”.

  3. @Vajda Gábor: van valami Ószövetségi Isten vs Újszövetségi Isten értelmezése is a filmnek. Persze valószínű, hogy a saját komplexusát is beleírta a filmbe, de Pitt karaktere épp a féltékeny/haragvó/bosszúálló Istent jeleníti meg a megbocsátó/szeretetet hirdetővel szemben.

  4. Pont a héten mutattam meg ismerőseimnek azt a részt a Tree of life-ból, és mondtam is nekik, hogy el tudnék viselni ebből egy nagyfilmet is. Így váljon valóra minden kívánságom!

  5. Malick ezeket csak magának csinálja, mert csak ő érti szinte. Az meg hazugság, hogy valakinek tetszett a tree of life valaha is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.