Olvasnivalók, pótlások: CGI, Deadpool, Cloverfield, Batman, Star Wars, WolveRine, Smith leülhet, Purge, TF5, Avengers, Thomas Crown, Némó kapitány

Ne szóljuk le a CGI-t, hiszen mindenhol ott van.

A pletykák szerint Cable mellett Domino is fel fog tűnni a Deadpool folytatásában.

Domino

Abrams azt mondja, hogy a nagy Cloverfield szörny nem lesz benne a 10 Cloverfield Lane filmben. Ellenben valami új szörny lesz, és sok kapcsolódási pont a már ismert történethez. Közben már gondolkoznak a Cloverfield 3 történetén.

Ben Affleck Batman ruhában írta újra a Batman v Superman forgatókönyvét. Lol. Mármint ezt komoly arccal lehozta egy pletykamagazin. Mondjuk remélem az a rész igaz belőle, hogy átírta, mindegy milyen ruhában.

A Batman v Superman soundtrackről érkezett még egy dal.

Ja igen, kiadtak egy új képet is twitteren.

CcLeW5HUUAAuNz3

A Transformers 5 egyik forgatási helyszíne Detroit lesz.

Az a pletyka, hogy ezek a Star Wars Blu-Ray extrái. A két kutya pedig a forgatáson járt, mert aranyosak.

Cbl_t4bUAAAc0ueCb_p1zhWwAANZ8_

Elvileg Hugh Jackmanék még a Deadpool sikere előtt azt tervezték, hogy az utolsó Wolverine-film R besorolású lesz. Szerintem van benne igazság, ha már legyártott grafikájuk volt arra a hétre.

Jamie Foxx #Actbetter címszóval leoltotta Will Smith-t és az Oscar boycottot.

Tommy Flanagan egy Ravagers-t fog alakítani a Guardians of the Galaxy 2-ben.

Stellan Skarsgard csak az Avengers: Infinity War-ban tűnik majd fel, a Thor 3-at kihagyja.

Mike1

Michael B. Jordan lehet a The Thomas Crown Affair remake főszereplője. Ugye a Brosnan-es is remake volt, ennek megfelelően ítéljük meg a hírt. Író vagy rendező még nincs, ez csak az MGM és a producerek terve egyelőre.

Úgy néz ki végül James Mangold (The Wolverine, 3:10 To Yuma) rendezi majd a Némó kapitányos filmet a Disneynek.

A végére csak egy videó maradt: I Purged. Természetesen a The Purge 3 reklámja, de ilyen politikai hangulatú, nem filmrészletes.

19 hozzászólás a “Olvasnivalók, pótlások: CGI, Deadpool, Cloverfield, Batman, Star Wars, WolveRine, Smith leülhet, Purge, TF5, Avengers, Thomas Crown, Némó kapitány” bejegyzéshez

 1. őszintén? ha lenne egy profik által csinált, méretben tökéletesen rám passzoló batman ruhám, akkor én is abban lennék otthon állandóan… talán még dolgozni is abban mennék :)

 2. Ez mekkora, hogy Jamie beszólt Willnek. Amúgy kész vicc ez a feketéket nem jelöltünk dolog. Ha Spike Lee nem húzza fel magát, kb. senkinek nem jutott volna eszébe ez az ügy. Amúgy meg szép lesz, hogy lassan meg kötelező lesz 1-1 kategóriában jelölni. De az nem diszkrimináció? Mert akkor így meg azokat szorítják ki, akiknek a helye ott van. A jelölés amúgy sem bőrszínre megy, hanem teljesítményre. Most nem volt kiemelkedő senki ebben az évben, ennyi. (Na jó, talán Michael B. Jordan a Creeddel), de basszus ez egy alakítás. Nem tudom mi a franc van.

 3. Amúgy a Thomas Crown annyiban kivétel, hogy nem volt rossz a Pierce Brosnan-es változat sem. Ha csinálnak egy harmadik jó filmet ugyanabból a sztoriból, na az rekord lenne :)

 4. az nem úgy van, hogy az esőnek is kicsit ferdén kellene esnie ha már azt a rohadt nagy és nehéz köpenyt is lebegteti a szél?

 5. Herold: vagy amikor Superman landol a szenátusi épület előtt, köpeny mozdulatlan, nincs értelme fizikával foglalkozni : )

 6. Nem mozdulatlan a jó kifejezés, hanem baromira nem mozdul abba az irányba, amitől a lefele landolásnak kellene, simán csak balról jobbra hullámzik.

 7. Szerencsétlen Michael B. Jordan, lassan arról lesz híres, hogy olyan szerepekben játszik, amikben eredetileg fehér emberek voltak.

 8. Csak ùgy írtad,hogy mozdulatlan. Látni lehet,hogy alatta a levegö emeli is. Ezen a blődségen ne vitatkozzunk.

 9. Watchmen:
  John Oliverék pont tettek fel ezzel kapcsolatban egy videót a YT-ra, és van egy megfontolandó felvetésük: Nem azzal van a gond szerintük, hogy nincs jelölt.

  Azt mondják, hogy ez igazából a tünet, méghozzá annak, hogy a színesbőrűek kb. esélytelenek, hogy ilyen komolyabb, oscar esélyes szerepet megkapjanak.

  Ezt azzal támasztják alá, hogy egy csomó színesbőrű szerepet is fehérek játszanak el. (Exodus: Gods and Kings – Bale és Edgerton, The Lone Ranger – Depp, stb. stb.)

 10. Hát mondjuk az Exodus: Bale igen rossz példa, mert a zsidókat én nem nevezném színes bőrűnek. Az egyiptomiak is elég határeset.

  Indián színészt találni se hiszem, hogy egyszerű. Meg azért bárkit nem rakhatnak bele egy blockbuster-be.

  Egyébként meg kaptak fekete Fáklyát és Rocky-t, szóval nem kéne panaszkodni. Will Smith is berakja a fiát ahova tudja, pedig tehetsége alapján max asylum szintet üti meg. Én se panaszkodok, hogy az nba-ben, nfl-ben alig kapnak szerepet a fehérek.

  Egyébként is megtanulhatták volna már az emberek, hogy az Oscar a legnagyobb zsidó ünnep a hanuka mellett :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.