A FOX átrendezte a következő éveit: Gambit, Alien, Predator és pár ismeretlen darab

A Doug Liman rendezésében, Channing Tatum és Lea Seydoux főszereplésével készülő Gambit kikerült a naptárból. Elvileg idén néztük volna, de ebből semmi nem lesz. Ez nem azt jelenti, hogy lefújták, még megvalósulhat, csak nem sietnek vele.

2017 októberére kitűztek egy még név nélküli Marvel/FOX filmet, valamit csinálnak a náluk levő jogokból. 2018 januárja hasonló, Marvel/FOX darab. Az egyik a Deadpool a másik az X-Force? Ezek csak tippek részemről. A Wolverine záródarab ugye 2017 márciusa, azon nem változtattak.

Az Alien: Covenant pár hónappal korábban, 2017 augusztus 4-én lesz látható. A Shane Black-féle The Predator 2018 máricus 2-én kerül majd a mozikba.

4 hozzászólás a “A FOX átrendezte a következő éveit: Gambit, Alien, Predator és pár ismeretlen darab” bejegyzéshez

  1. Jó tipp az X-Force. Deadpool és Kolosszus is volt X-Force tag. Én azt is eltudom képzelni, hogy Apocalypse-el után már egy X-Force csapatot fognak épiteni Deadpool-al.

  2. Aha, fogadjunk, hogy Gambitet is gyorsan “Deadpoolosítják”. Egy kis R egy kis non-PC poénáradat a forgatókönyvbe, nemsokára bejelentik :) Úgyis lehetetlen lett volna idén, ha jól tudom, még a forgatás se kezdődött el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.