22 hozzászólás a “Batman v Superman a tévében és egy törölt jelenet” bejegyzéshez

 1. Nem értem egyébként ma már 2016-ban ahol a telefonokon is van arc felismerő miért nem tudnak kitalálni valamit h ne ismerjék fel superman-t? Csak egy szemüveg van rajta könyörgöm…

 2. Scott21: 80 éves a karakter. Szerinted jó ötlet lenne ennyi idő után maszkot adni rá? Tetszene ez a rajongóknak? Igy találták ki. Igy szerették meg. Jól van ez igy.

 3. Nagyon bírom, hogy a Jimmy Kimmel és a Matt Damon mennyi poént össze tudott hozni az évek alatt és nagyon úgy tűnik, hogy nem lassulnak :)

 4. nem mondtam h legyen maszkja, csak azt h VALAMIT találjanak ki, pl felvállalhatná ő is magát mint Tony Stark, mert nem akar álarc mögé bújni, vagy valami kreatívabbat, elvégre film készítőkról van szó

 5. Szerinted a képregény világába régen is csak azért nem “jöttek rá”, hogy ki ő valójában, mert még nem volt arcfelismerő szoftverük?

 6. Nem de regen ha le is fenykepeztek supermant megjelent a kepe egy homalyos fekete feher ujsagban, vagy tv-ben ma meg már egyszer lefenykepezne vki es fent van az interneten mki latna magas felbontasban h nezz ki es ahogy promo kepekből latszik még interjút is ad tehát tele lenne az arca az internettel DE SOHA SENKI nem megy oda Clarkhoz az utcan h hú ez ugy nezz ki mint superman csak azert mert ott 1 szemüveg??? Lehet h tul komolyan veszem ezt de nekem ettől hiteltelen az egész film, és valosaghűbbnek tartok egy ilyen komédia szkeccset ahol vegre vki ertelmes emberként felismeri h a 2 arc ugyanaz

 7. Felesleges ilyeneken agyalni,hogy miért nem ismerik fel főleg az, hogy arcfelismerővel simán lelepleznék. Ez kb olyan szint mint akik kifakadnak hogy győzheti le Batman Supermant. Ahogy írták ezt már nagyon régen kitalálták és ezen nem változtatnak. Az sem megoldás, hogy felfedi magát mint Tony Stark mert nem illik a karakteréhez ő nagyon félti a családját nem kockáztatja az épségüket egy ilyen lépéssel. Ezeket a dolgokat a helyén kell kezelni ez egy képregényfilm és nem szabad ilyeneket fent akadni mert ha belemennénk az ilyen dolgokba akkor már ott megbukna a dolog, hogy a filmben egy humanoid ufo van akinek lézerszeme szuperereje és röntgen látása van :D

 8. Nem kell az alábbit véresen komolyan venni, csak egy kis szösszenet :)

  Scott21: engem is világ életemben irritált,de a hülye képregényes magyarázatok talán még jobban (nagyobb ruhát hord, nem húzza ki magát, kétbalkezesnek tetteti magát), ugyanaz az arca van bazze the end, akkor mindenki retardált abban az univerzumban.

  B verzió: Oké, hagyjuk arcot, van egy munkaidőd X órában, randomra eltűnsz, meg össze vissza beteget jelentesz (lásd Supergirlben is…).
  Reálisan, ha tényleg ilyen képességeid lennének, akkor Tony Stark módjára felvállalni és kész.

 9. Amúgy ezen agyaltam már párszor unottabb pillanataimban, hogy ha a mai világban hősködni akarnál, anélkül, hogy kiderüljön ki vagy, milyen képesség kellene igazán.

  Repülés akármilyen gyors, visszavezethető az útvonal egy idő után, és szerintem ugyanígy a szupersebesség is.
  Talán az egyik ami igazán működne az nagyobb távolságokra kiterjedő teleportálás.

 10. Nagyon állat videók. :D

  Ez a Superman-es szemüveges dolgot hanyagoljuk már. 80 éve nem érdekel senkit ne most kezdjünk el rajta rugózni.

  Aki látta a Kill Bill-t tudja mit is képvisel VALÓJÁBAN Superman, akarom mondani Clark Kent. Clark Kent egy társadalom kritika az emberekre, hogy csak azt látják amit akarnak! Többek közt.

 11. Komolyan logikát próbáltok keresni egy logikátlan világban? Képregénynek ez a lényege. Nem létezik olyan szuperhős képregény, amibe ilyen szinten ne lehetne belekötni. Ez fantázia, nem tudományos ismeretterjesztés.
  Superman ha kiadná a személyazonosságát, akkor veszélybe kerülne a szerettei élete. Vasembernél pont ezért baromság, mivel ha logikusan vennénk, akkor egy nyugodt éjszakája nem lenne Tony-nak, éjjel-nappal páncélban kéne lennie, a szeretteiről nem is beszélve.
  Clark karaktere meg már annyira kultusz, hogy ha azon változtatnának, az már nem is Superman lenne.

  Pont ezért jó ez a videó, mivel ironikusan állítja elő ezt a kérdést, amihez a színészek is adták az arcukat, szóval tisztába vannak vele.

 12. Elökell venni a klasszikus Reeve féle Supermant és rájöttök mennyit számit a szemüveg…

 13. 1. tök jó, hogy van pénz ekkora marketinget csapni, áhh, csak ámulok. Nagyon poénos volt és leesett az állam.

  2. Egy picit jobb írással meg lehetne jobban csinálni Clark Kentet: például amikor Supermanként akcióban van, akkor elhomályosul a feje és nem kivehetőek a vonásai, mert energiafelhő van körülötte stb. stb.

 14. Látszik, hogy itt mennyien nem olvastak sohasem egy Superman füzetet sem. Pl. az új new 52 superman-ben issue #35-től beindul a hordor_root storyline, amelyben #40-ben felfedik a világ előtt superman kilétét, hogy ő valójában Clark Kent, jelenleg ez van. Most jön márciusban #50 szám, amivel zárul a történet a DC Rebirth előtt.

 15. DarthSithh: tudok róla, de megint kurvára rebootolnak (szóval nem számít, hogy felfedték), mert másra se képesek.

 16. Scott21.

  Egyszer magyarázták azzal is, hogy olyan gyorsan mozgatja a fejét ha vki figyeli, hogy elmosódik az arca.
  A másik, meg, hogy a képregényekben már tudják, hogy ő Clark, szóval annyi, hogy mivel a legtöbb ember nem követi a történetet, így a régi dolgokhoz nyúlnak a filmben, ami meg hát igen, 80 éves. Talán majd itt is utoléri magát.
  Meg amúgy Clark Kent nem egy ismert ember, nem sokan ismerik, szóval max az ismerőseinek eshetne le.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.