Popstar: Never Stop Never Stopping-poszter

A Lonely Island külön filmet kap? Andy Sambergék a Staurday Night Live-ban élhették ki a paródiazenélési kedvüket eddig (Jizz In My Pants, I Just Had Sex és még sok más, közük a kedvencem: Like a Boss), szóval jöhet a spinoff. A Samberg által alakított rapper második albuma elhasal bevételileg, így kénytelen azt feldolgozni, hogy már nem ő a “dopest” sztár.

popstarsmall

human
írta
2016. 03. 01. 11:52
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Popstar: Never Stop Never Stopping-poszter” bejegyzéshez

  1. Az első reakcióm azt volt, hogy EZT MOST AZONNAL LÁTNI AKAROM, de Dave visszahúzott a földre. Szóval most szimplán nagyon kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni.

  2. szerintem is bőven elég lenne egy 50 perces tv movie, a 7 days in hell is sok lett volna ha hosszabb

  3. szerintem van puskaporuk egy nagy jó filmre, csak túl hullámzóak. Taccone – MacGrubert sokan nem szeretik, de valami iszonyatos büdös nagy baromság volt, zseniálisan alpári humorral, Schaffertől a Hot Rod szintén csak egy órás anyagból lett egész estésre hízlalva, de voltak jó pillanatai, a Watch viszont gyenge volt. Samberg meg hát Samberg…ő egy mondaton belül tud nagyon gáz lenni és sziporkázni is. inkább szeretném, hogy nagyon jó lenne, mintsem bízni tudjak benne :)

  4. Andy Samberg egy csodálatos ember! És aki látta a Celeste and Jesse forever c. filmet, az tudja, hogy jó színész is. Igaz, hogy tud néha nagyon ciki is lenni, de szerintem ő az egyik legalulértékeltebb színész kerek e világon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.