12 hozzászólás a “Ben Affleck meglepte a rajongóit” bejegyzéshez

  1. Superman meg majd repülni visz? :D
    Amúgy jópofa volt. Ezekkel kevésbé érzem a túltolást, mint a 101. ik tv spottal.

  2. Jobban odafigyelhetne a kedves szerkesztő úr, majdnem minden cikkben vannak elírások. Ez a reklám meg tök jó ötlet, bár én Supermannel mennék röpködni.

  3. Egyre kíváncsibb vagyok a filmre. Vajon megkapjuk minden idők legjobb Batmanét?

    Nagyon szeret(t)em Michael Keatont a szerepben, de Bale talán még nála is jobb (volt). Mikor felröppent, hogy Géza lesz Batman összeszaladt a szemöldököm, hogy muszáj? A reklámkampány vége felé meg már ott tartok lassan, hogy ő lesz a legjobb. :D Persze majd a film eldönti, én nagyon bizakodó vagyok.

  4. Én csípem Ben Afflecket, a trailerekben is szerintem jól nézett ki Bruce-nak is meg Batmannek is, de ebben a videóban, valahogy olyan merevnek tűnt az arca. Komolyan mintha neki is teli lett vna nyomva botoxal, tisztára olyan müanyag hatást keltő volt.

    De am ezt én is tök jó dolognak tartom hogy a színészek így kimennek az emberek közé az útcára :)

  5. Szerintem csak a smink meg a világítás miatt tűnt olyan furcsának. Lehet botoxozik, nem tudom. De szerintem itt azért volt kicsit merev, mert lehet nem igazán tetszett neki a feladat…

  6. Batmobile-ba beszállni biztos jó, de ha lehet én inkább Wonder Woman-be szállnék be. :D

  7. Oké, ez jópofa volt, de ezzel még nem váltotta meg magát Affleck, illetve nem változtatta meg a várakozási fokomat a filmmel kapcsolatban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.